nu e pe ordonanta presedintiala. nu scrie nimic nici in citatie nici in actiune despre asa ceva.
din cate cunosc asta pe ordonanta mergea in timpul procesului de divort ori la noi divortul s-a pronuntat si copilul mi-a fost incredintat mie.
mai am o intrebare...
daca minorul mi-a fost incredintat mie, eu sunt obligata sa ii dau copilul (vorbesc pana se termina procesul cu programul de vizitare)???
asta pt ca habar n-are cum se creste un copil, vorbeste urat de fata cu el si altele...chiar nu vreau sa intru in amanunte.
eu voi incerca un program cat mai restrans copilul avand 1 an si 10 luni iar el nu are locuinta ci sta la o prietena si cere de vineri pana duminica!!! plus o luna in vara ...
cred ca se vede ca sunt tare necajita in conditiile in care chiar i-am dus copilul sa-l vada si i-am lasat singuri, eu stand la distanta.
mi s-a parut firesc sa fie asa dar nu e in interesul copilului. asta e sigur!
Multumesc tuturor
Cand fac intampinarea voi face si cerere reconventionala pentru ca cer altfel stabilirea programului.
Trebuie sa platesc taxa de tmbru?
In iunie urmeaza a avea primul termen la proces. Problema e ca in acea perioada eu voi fi plecata cu copilul in concediu.
Am fost sfatuita sa fac o cerere de amanare pentru lipsa de aparare. Din experienta dvs, este posibil sa nu se acorde termen? Pentru ca nu vreau sa risc nimic.