Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:
Ca sa nu fiti nevoita sa va judecati cu Facebook, in strainatate, costurile pentru angajarea unui avocat din SUA fiind foarte mari, mai bine formulati o plangere penala impotriva persoanei care foloseste acel cont. In cadrul procedurii se va stabili si cine este persoana care foloseste contul.
Anterior sau concomitent cu introducerea plangerii penale, formulati o cerere de asigurare a probelor pentru ca acestea sa nu fie distruse de partea care le foloseste.
Dupa obtinerea solutiei favorabile in dosarul penal, formulati o notificare catre Facebook pentru blocarea contului respectiv.
Am raportat contul si nimic ... persoana respectiva e din brazilia ... nu am cum s afac plangere penala .. plus ca are undeva la 20.000 de like-uri la pagina ... ca e pagina gen persoana punlica .. contul respectiv a fost inchis pt o perioada de o saptamana apoi redeschis pe motiv ca a dovedit ca ea e persoana din poza ( cum a facut asta nu stiu ) in conditiile in care eu am trimis poze cu buletinul perkisul si pasaportul ....