avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Activitate serbanlevi

Activitate serbanlevi

Pot face si este normal, ca cei de la primarie sa faca trei incadrari legale diferite in aceasi situatie,doar pentru ca vreau sa scape de reclamagiu, chiar daca asta costa pe cineva timp si bani.

Pur si simplu nu mai inteleg nimic si vreau sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva si cum s-a rezolvat.
Este posibil asa, ceva in contextul in care situatia din teren nu se schimba cu absolut nimic sa faci trei incadrari diferite si diametral opuse intre ele.
Am facut o solicitare scrisa la primarie sa imi comunice actele de control intocmite, delegatiile celor care au venit in control, sa imi spuna daca cele sesizate se confirma Da sau Nu si copie dupa plangerea depusa impotriva mea. Am prmit un raspuns de la ei ca structura de rezistenta nu este afectata (scrie negru pe alb) si ca ce lucrari execut nu se mai incadreaza in prevederile art 11 din Legea 50/91 ci in prevederile art 3 alin. 1 lit. A din aceasi lege si ca trebuie sa intocmeasca un pv de contraventie pe numele meu. Desigur actele solicitate cu exceptia plangerii avand datele celui care a depus- o sterse si a legitimatiei de serviciu al celui de la primarie, nu le-au trimis pentru ca nici nu exista.

Situatia este in felul urmator, cei la primarie au trimis 3 adrese, in total, si au scris asa :
-in prima adresa au scris ca lucrarile ce se executa se incadreaza in prev art. 11 din Legea 50,
-in a doua, care cica completa prima adresa , scria ca trebuie efectuata o expertiza pentru a avea garantia sigurantei imobilului iar
-in a treia au scris ca nu este afectata structura de rezistenta dar nu se mai aplica prev art. 11 din Legea 50/91 ci cele ale art. 3 alin. 1 lit. A

Ce este de facut in aceasta situatie, pentru ca am ajuns la capatul rabdarilor si chiar nu mai stiu ce sa fac.
Mulțumesc frumos pentru sfaturi.
Asociatia a fost notificata si de lucru am lucrat intre orele 10.00-15.00.Nu exista program de liniste stabilit intrucat fiecare a lucrat cand a avut nevoie existand o intelegere verbala intre locatari. Despre doamna tot blocul stie ca este reclamagie si nu sunt primul care a intra in conflict cu ea. A avut la un moment dat intentia de a cumpara si apartamentul dar nu i-a convenit pretul cerut de fostul proprietar.Cu privre la oprirea lucrarilor de isc sa o respect sau nu? Intrucat au trimis doua raspunsuri care se bat cap in cap si nu au trecut un art sau lege care sa prevada ce spun ei.
Ceea ce imi pare dubios este faptul ca nu au trecut in adresa nicio incadrare juridica sau lege macar la care sa te poti raporta si niciu nu scrie ca "trebuie sa efectuati" ci scrie ca "aveti optiunea de a efectua". Parerea este ca s-au spalat pe mana si gata. Plus discutiile pe care le-am avut cu ei la fata locului nu se reflecta in raspunsul lor scris acesta fiind si foarte vag. Daca era ceva in neregula cred ca stabileau o sanctiune si dispuneau masuri concrete, nu?
Buna seara. Am procedat la renovarea unui apartament de la zero si am fost reclamat de vecini. Instalatia electrica pentru a nu sparge peretii am tras-o pe jos, respectiv am scos parchetul vechi in camere si am tras cablurile pe sapa de nivelare veche urmand sa torn o noua sapa peste. In bucatarie am taiat santuri in mozaic si sapa de nivelare fara a ma atinge de placile din structura de rezistenta (planseu) iar vecina de sub m-a reclamat la isc. Au venit in control au stabilit ca lucrarile executate nu necesita autorizatie si sa ajung la o intelegere cu vecina sa nu ma mai reclame. Nu i-a convenit acesteia raspunsul dat de isc si le-a facut scandal, motiv pentru care au revenit la un nou control si mi-au spus si comunicat prin adresa sa opresc lucrarile pana la efectuarea unei expertize tehnice cu toate ca nu s-a schimbat nimic de la primul control. La nici un control nu au intocmit pv de constatare sau ceva si nici nu au efectuate masuratori sau macar sa verifice ce s-a lucrat. Ce se poate face? intrucat eu nu doresc sa platesc o expertiza doar pentru ca cineva reclama aiurea aberatii si altii isi tem scaunele calde.