avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Activitate Munteanua Violeta

Activitate Munteanua Violeta

Buna ziua am o întrebare dacă se poate,am închiriat o casa in Spania pe termen de 1 an contractul nostru expira in luna August pe 12,noi am vb la Agentie ca nu mai vrem sa stam pana se termina contractul dar nu am semnat apsolut nimic precum am închis contractul pe data de 6 Iunie se fac 2 luni de când am anunțat,între timp agentia au găsit alți chiriași și pe noi nu ne-au anutat nimic ca altcineva din Iunie o sa se mute in casa noi având încă contract pana in August,agentia mi-a spus ca contractul nostru a fost închis de când noi am zis ca nu mai vrem sa stam acolo,între timp noi am căutat sa ne mutam dar momentan nu am găsit nimic ,se poate acum ca proprietarul sa ne dea afara și casa ținând cont ca nu am semnat nimic și încă având contractul pana in August ,el vrea ca noi zilele astea sa eliberam casa pt ca in Iunie vine altcineva,si noi chiaria o plătim don data de 12 pana in 12 adica pana in Iunie pe data de 12 avem chiria plătită,va mulțumesc si ast un rasp
Sotul meu a lucrat din 1984 1990 ca sudor la TAGCMRTC Antrepriza de Constructii Montaje si Reparatii In Industria Chimică Făgăraș nu stim unde este.pt o adeverință de gr 2 ma ajuta la.casa de pensii multumesc