Buna ,sunt pe rol cu un proces pentru rezilierea contractului de intretinere facut de socrii mei ,unu din socrii a decedat in anul 2017 .Acum soacra impreuna cu cei 7 cumnati ai mei neau dat in judecata motivand ca nu am avut grija de ei lucru care nu este adevarat eu avand probe la proces.ieri am primit de la avocatul meu o foaie prin care scrie ,interogatoriu luat de reclamanti pt noi .intrebarea mea este daca sunt obligata sa raspund la intrebarile lor sau nu ?multumesc
Dar se mai poate rezilia contractul din nou sa stiu macar ce ma asteapta multumesc
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Foarte simplu cand o sa primiti acțiunea formulată mergeți la un avocat pentru a va face apararile necesare,pentru a discuta ce probe sa administrati etc.Pana atunci indepliniti-va obligatiile asumate prin contract.
Buna ziua , asi dori sa imi spuneti daca contarctul de intretinere se poate rezilia a doua oara .Socrii mei nea dat in judecata in 2014 pt a rezilia contractul de intretinere,am ajuns la un acord si neam impacat iar contractul nu a mai fost reziliat .Socrul intre timp a murit si a ramas soacra .Ea impreuna cu fetele ei vor sa ne dea din nou in judecata pentru ca nu am respectat contractul cu toate ca noi neam facut datoria fata de ea cu tot ce trebuie .Asi dori niste sfaturi ce ar trebui sa fac in privinta asta .Multumesc