avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract de intretinere

Buna ,sunt pe rol cu un proces pentru rezilierea contractului de intretinere facut de socrii mei ,unu din socrii a decedat in anul 2017 .Acum soacra impreuna cu cei 7 cumnati ai mei neau dat in judecata motivand ca nu am avut grija de ei lucru care nu este adevarat eu avand probe la proces.ieri am primit de la avocatul meu o foaie prin care scrie ,interogatoriu luat de reclamanti pt noi .intrebarea mea este daca sunt obligata sa raspund la intrebarile lor sau nu ?multumesc
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2020
miron.magda@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:24, 6 Noiembrie 2020
De ce sa nu raspundeti?In cazul.in care refuzați se va considera ca un fel de recunoaștere tacită la intrebarile adresate.Raspundeti cu da sau nu ,nu stiu ,nu este adevărat nu e nici o filozofie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul la partaj succesoral? danut74 danut74 vreau sa stiu daca sora vitrega a sotului meu are dreptul la partaj succesoral...situatia este urmatoarea:socrul meu cand sa casatorit a luato pe soacramea ... (vezi toată discuția)
Revocare contract intretinere dgeorgescu dgeorgescu Acum 10 ani parintii sotului au hotarat sa ne faca un contract de intretinere in schimbul cedarii locuintei in care locuiam toti cu obligatia de a ii intretine ... (vezi toată discuția)
Lnstanta de tutela petre_marian petre_marian buna ziua.Va scriu in legatura cu urmatoarea problema.Socrul.meu a ,murit in urma cu 10 ani soacra-mea ramanand sigura intr-un apartament cu 2 camereEiau avut ... (vezi toată discuția)