avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate LaurentiuOpr

Activitate LaurentiuOpr

Pai ultima data cand am vorbit cu politistul a spus ca dosarul s.a clasat si ca nu va dura un an cercetarea. Si eu am o ruda care si.a prelungit dovada timp de mai bine de un an asa ca am intrebat politistul daca voi pati la fel dar a raspuns ca nu. Sa inteleg ca nu voi primi mai putin de 3 luni suspendare?
Mi.au ridicat permisul si am primit o dovada de circulat si mi s.a spus ca trebuie sa astept cateva saptamani ca sa se intocmeasca documentele si dupa peste o luna o sa primesc un plic cu suspendarea. Iar dupa ce a expirat dovada dupa o saptamana nu am mai intocmit alta. M.a sfatuit politistul ca sa nu o reinnoiesc deoarece se scad zilele din suspendare cu cele in care nu am avut dovada.
Buna ziua
Acum o luna nu am oprit in spatele usilor de la un tramvai oprit in statie si am calcat un domn pe picior. Cu domnul am ajuns la o intelegere ca sa nu ajung in instanta cu el. Nu am primit un proces verbal de la politist ca sa pot estima cat mi se va suspenda permisul. Unii prieteni spun ca voi primi 3 luni suspendare pentru ca eram inca incepator si nu aveam un an implinit de carnet si pentru ca nu aveam nici semnul de incepator pus pe masina. Cat credeti ca imi vor suspenda permisu?