Buna ziua, am cumparat o masina prin iunie 2018 pt sotia mea, doamna de la care am cumparat-o a spus ca o sa scoata fiscalul a2 zi, greseala noastra ca am aceeptat,dar nu stiam prea multe la vremea aia ca pot aparea probleme, ulterior ne-a spus ca a platit o amenda mai mare in trecut dar nu a fost inregistrata si asteapta sa solutioneze problema..pt asta ne-am intins la luni bune,greseala mea ca n-am insistat prea mult, dupa cauta tot felul de scuze,ca si-a pierdut poseta cu toate actele si va rezolva curand,etc
Dansa nu vede o problema prea mare, spune ca amenda pt neinmatricularea autovehiculului in termenul legal e undeva la 70de lei si ca o va plati ea, daca vream sa vindem masina mai departe rezolva ea cu noul proprietar. Pana acum am avut noroc si nu a fost sotia oprita pt verificari acte,este trecut si in talon instrainarea, dar ce amenda poate prima avand in vedere termenul destul de lung? pot face ceva sa o oblig sa scoata fiscalul? Stiu ca a avut si un magazin de haine si posibil de acolo sa aiba niste datorii la stat, daca vreau sa vand masina, mai e necear sa o inmatriculez pe numele meu? exista posibilitatea sa dea certificatul pierdut,asta dupa ce-si rezolva problema cu datoriile? si sa facem un nou contract de vanzare cumparare ca sa evit amenda?