avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Nu am primit Fiscalul
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Nu am primit Fiscalul

Buna ziua, am cumparat o masina prin iunie 2018 pt sotia mea, doamna de la care am cumparat-o a spus ca o sa scoata fiscalul a2 zi, greseala noastra ca am aceeptat,dar nu stiam prea multe la vremea aia ca pot aparea probleme, ulterior ne-a spus ca a platit o amenda mai mare in trecut dar nu a fost inregistrata si asteapta sa solutioneze problema..pt asta ne-am intins la luni bune,greseala mea ca n-am insistat prea mult, dupa cauta tot felul de scuze,ca si-a pierdut poseta cu toate actele si va rezolva curand,etc
Dansa nu vede o problema prea mare, spune ca amenda pt neinmatricularea autovehiculului in termenul legal e undeva la 70de lei si ca o va plati ea, daca vream sa vindem masina mai departe rezolva ea cu noul proprietar. Pana acum am avut noroc si nu a fost sotia oprita pt verificari acte,este trecut si in talon instrainarea, dar ce amenda poate prima avand in vedere termenul destul de lung? pot face ceva sa o oblig sa scoata fiscalul? Stiu ca a avut si un magazin de haine si posibil de acolo sa aiba niste datorii la stat, daca vreau sa vand masina, mai e necear sa o inmatriculez pe numele meu? exista posibilitatea sa dea certificatul pierdut,asta dupa ce-si rezolva problema cu datoriile? si sa facem un nou contract de vanzare cumparare ca sa evit amenda?

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina si vreau sa merg cu ia cu nr proprietarului vechi hingheru001 hingheru001 salut .am cumparat o masina acum 1 saptamana am facut doar contract de vanzare cumparare . mi-a zis cineva ca pot merge decat 1 luna pentru ca a scris pe talon ... (vezi toată discuția)
Fiscal fals cumparare masina ionutmmm ionutmmm de cateva saptamani m-am bagat singur intr-o mare belea,am cumparat o masina de la un intermediar care mi-a dat toate actele masinii si fiscalul pe numele ... (vezi toată discuția)
Nu pot obtine fiscal de la fostul proprietar adrian0s adrian0s Va rog din suflet sa ma sfatuiti si pe mine in legatura cu urmatoarea problema: In urma cu 3 ani am cumparat o motocicleta de la un constantean. Am facut act ... (vezi toată discuția)