avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu pot obtine fiscal de la fostul proprietar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu pot obtine fiscal de la fostul proprietar

Va rog din suflet sa ma sfatuiti si pe mine in legatura cu urmatoarea problema: In urma cu 3 ani am cumparat o motocicleta de la un constantean. Am facut act de vanzare cumparare. Urma sa scoata fiscalul. Mi-a spus ca talonul este pierdut dar ca se rezolva cu o declaratie. S-a dovedit ca vanzatorul are datorii pe la primarie si ca nu poate sa scoata fiscalul decat daca isi plateste darile. si am asteptat sa isi plateasca... au trecut 3 ani si fiscalul nu l-a mai scos. Ce modalitate exista prin a-l determina sa scoata fiscalul si sa inmatriculez motocicleta? nu stiu ce sa mai fac, e genul care profita de bunatatea si corectitudinea oamenilor, te amana de pe o zi pe alta, zice ca nu are bani, sa-i platesc eu darile... Ma ajuta cu ceva o plangere la politie? Sa il dau in judecata? nu stiu... ajutati-ma va rog cu un raspuns!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:10, 29 Iunie 2013
Va confruntati cu o situatie delicata
Termenul legal de finalizare formalitati achizitie automoto estye de 30 de zile,ori in cazul dvs au trecut 3 ani de la incheierea contractului de vanzare cumparare
Analizati cu responsabilitate documentele pe care le detineti in vederea promovarii de actiune in justitie impotriva vanzatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat ci auto epoepo epoepo Buna ziua Am cumparat recent cu contract de vanzare cumparare de mana un auto inmatriculat in RO...ulterior perfectionarii tranzactiei trebuia sa primesc ... (vezi toată discuția)
Probleme radiere/inscriere motocicleta! VisanGabriel VisanGabriel Salut, Am cumparat in luna iulie o motocicleta...am facut contract de vanzare cumparare in 3 exemplare 2 sunt la mine unu la propietar,mi-a predat cartea de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto giony18 giony18 Buna ziua, Am cumparat o masina recent, vanzatorul a cumparat-o la randul sau de la alta persoana, a incris-o la circa financiara,dar nu a schimbat talon ... (vezi toată discuția)