Respectivul băiat ce eu l-am denuntat luni e chemat în calitate de martor la dicot în dosarul care e fratele lui cu fata ce a fost găsită decapitat băiatul ce eu l-am denuntat poate afla ca eu l-am denuntat daca iel ieste chemat în calitate de martor la dicot
Va multumesc pentru raspuns sa va explic mai pe clar ce sa întâmplat eu am avut o relație cu un băiat care mi-a propus să practic prostituția am acceptat de buna voie acesta mai are un frate care si dansul avea o fata la strada fata respectiva a fratelui său a dispărut fără urmă a fost găsită acum 5 luni decapitata între timp eu am fost luată de dicot iei fiind în vizorul dicotuli de mai mult timp am fost dusă la dicot pentru a declara pe respectivul băiat ca ma racoleaza aflând că este căsătorit la furia de nervi am declarat că da sunt cu dansul si ca practic prostituție pentru acesta si ca bani îi folosim împreună stând cu acest om în aceiasi casa am declarat ca trebuia sa îi dau raportul ori ce fac si ori unde merg nu ma obligat nu ma batut nu ma sechestrat îmi pare rau ca am facut asa ceva acum 5 luni a fost găsită fata care producea pentru fratele lui decapitata pe un câmp am fost chemați si eu si dansul cu care eu am stat la dicot pentru declarați în calitate de martor poate afla respectivul băiat cu care eu am stat ca am depus reclamație în potriva lui citez am facut declaratia acum 3 luni la dicot si nu a fost chemat sa îi spună că este sub acuzare de proxentism
Multumesc din suflet deci nu o poate vedea
Sa va povestesc mai pe clar
Eu am stat cu un băiat care mi-ai propus să practic prostituția am acceptat fiind din familie foarte săracă am acceptat pe parcurs am fost luată de dicot mi-au spus că eu sunt victima unui proxenet si aflând în acel moment că este însurat la momentul acela am declarat în potriva lui ca iel ma ducea si iel lua bani de la mn acuma suntem chemați amândoi la dicot precizez nu am declarat că mă batut sau ca ma obligat sau atata am declarat că iel ma ducea si ca bani ne foloseam amândoi de iei pot sa retrag ce am declarat si încă o întrebare daca iel merge cu avocatul poate afla ca am depus plângere în potriva lui va rog sa ma ajutati nu prea ma pricep sa va explic cum trebuie
Finca nu doresc ca acest om sa faca pușcărie ca nu ma obligat pana la urma sa practic prostituția pur si simplu l-am denuntat la o furie de nervi si nu doresc să facă pușcărie ca nu mia facut nimica rau
Buna ziua am o întrebare daca am denuntat o persoana ca ma racoleaza si practic prostituție pentru acesta pot retrage plângerea vreau sa mentionez ca am declarat la dicot si iei au scris plângerea am semnat si m-au si filmat pot retrage ce am declarat si acuzatul poate vedea ce am declarat sau poate afla cine la denuntat