avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate Mariuscy

Activitate Mariuscy


Tatăl meu ia cedat lui totul fără sa știm, noi, restul familiei. Aflând asta am început sa facem gard între cele doua proprietăți. În curtea respectivă sunt doua case. Una batraneasca moștenită de tatăl meu și sora lui(mama verisorului), și casa tatălui meu și a mamei mele. Noi facem gard sa despărțim cele doua proprietăți, conform cadastrului. Varului meu nu îi convine și face mereu scandal. În 15 august 2020 a început cearta în urma căreia la rugămințile mamei(care este în viață) am montat doua camere de supraveghere, mai mult de frica lui.
gi-jane2 a scris:

dati mai multe detalii despre cum a ajuns mostenirea dvs din partea tatalui, la verisor si cu ce va ameninta acesta. Mama e in viata si locuieste acolo ?

Amenințări cu bătaia, ca îmi i-a gatul....... Și tot asa din astea. Am fost amenințat și la telefon

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

In ce constau amenintarile?

Bună ziua. Cum sa procedez? Sunt amenințat de un verișor de pe data de 15 august 2020,dupa ce el a întrat în posesia unei moșteniri la care aveam și eu dreptul în urma decesului tatălui meu. Fără absolut nici un motiv ma amenință de câte ori merg la casa părinților mei.
Bună ziua! Am achiziționat o mașină cu km dati inapoi, circa 200000 km. Cum sa procedez, va rog, un sfat. Cel de la care am luat-o a spus ca este real totul. Făcând curățenie în mașină, am găsit actele cu istoricul mașinii din Germania, cu 200000 km mai mult decât arată în bord.