avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 200000 km dati inapoi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

200000 km dati inapoi

Bună ziua! Am achiziționat o mașină cu km dati inapoi, circa 200000 km. Cum sa procedez, va rog, un sfat. Cel de la care am luat-o a spus ca este real totul. Făcând curățenie în mașină, am găsit actele cu istoricul mașinii din Germania, cu 200000 km mai mult decât arată în bord.
Cel mai recent răspuns: Mariuscy , utilizator 09:24, 9 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituie fapta penala modificarea kilometrajului auto ? acrucspiru acrucspiru Am acizitionat de curand o masina second hand din Germania, la care vanzatorul m-am asigurat de nenumarate ori ca kilometrajul este real. Vanzatorul a afirmat ... (vezi toată discuția)
Am aflat cu ocazia itp că mașina cumpărată avea kilometrajul dat înapoi. aș dori să o returnez, am șanse în instanță? IonutCirciu IonutCirciu Salut mi am cumpărat un golf 5 acum 5 luni și in bord avea 180.000km, am pus o pe tester nua găsit nimic in neregula bun, după ceva timp am avut și niște ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto cu kilometraj dat inapoi 100.000 km ylye ylye fratele meu a cumparat o masina ,iar vanzatoru auto pf. a sustinut ca, km masinii sunt reali . dupa o saptamana , fratele a reusit sa verifice km ....si masina ... (vezi toată discuția)