avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cumparare auto cu kilometraj dat inapoi 100.000 km
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cumparare auto cu kilometraj dat inapoi 100.000 km

fratele meu a cumparat o masina ,iar vanzatoru auto pf. a sustinut ca, km masinii sunt reali . dupa o saptamana , fratele a reusit sa verifice km ....si masina are 100 mii km dati inapoi... dorim sa il dam in judecata . ce sanse sunt sa castigam procesul. si in baza carui articol de lege.....fals si uz de fals? va multumesc
Cel mai recent răspuns: lupciano , utilizator 21:20, 7 Iunie 2016
Incadrarea faptei intra in sarcina autoritatii competente =parchet,poloitie
In cazul prezentat ,ar putea fi vorba despre inselaciune
Daca masina a avut mai multi proprietari, o sa fie greu demersul, oricum, pe viitor incercati sa faceti verificarile inainte sa achizitionati.
buna ziua. persoana care ne.a vandut masina , a achizitionat.o de pe leasing..... el a facut magaria de a dat km inapoi. avem tot istoricul masinii scos . ideea este daca , am sanse sa castig procesul . depun in instanta documentatia cu istoricul masinii, pana in momentul in care a cumparat o el si ne.a vandut.o noua. unnde se incadreaza el ca si fapta.... va salut
Daca puteti demonstra asta, sunt sanse si in penal si in civil.
Ohohohohohooooo .. Din ce spuneți dvs. ”a cumpărat mașina în leasing..”, e o treabă destul de penală. Adică, încercați să îi luați la întrebări pe cei de la firma de leasing. Pare-se că ar putea avea cunoștințe de acest șmen. Cereți istoricul mașinii de la firma de leasing și testați mașina la ei. Apoi ajutat de un informatician bun, puteți găzi în ”log history”-ul computerului de bord, istoricul de logări :) și datele PC-urilor logate la mașină. În baza acelor date, veți găsi autorii înșelăciunii. Poate chiar cei de la firma de leasing se ocupă cu șmenuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înșelăciune leasing auto. ce șanse de câștig aș avea într-un proces împotriva firmei? LaurentiuG11 LaurentiuG11 Buna ziua , Ma numesc Laurentiu , in primul rand vreau sa imi cer scuze daca nu am postat in locul potrivit . In cel de-al doilea o sa va povestesc ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină cu kilometrajul modificat. ce pot face? Imperator12 Imperator12 Buna searaam cumparat o masina cu km modificati.la o săptămână de la cumpararea masinii am intrat pe un site de verificări auto si am observat ca la ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină de 24 h și nu mai pornește. vreau să dau în judecată vânzătorul pentru viciu ascuns, am șanse de câștig? Relu Timișoara Relu Timișoara Am cumpărat o masina de 24 h si numai pornește si ca atare am dus masina la service unde am aflat ca s-a lucrat la motor. Vânzătorul susține ca nu, cu ... (vezi toată discuția)