Ma numesc Laurentiu , in primul rand vreau sa imi cer scuze daca nu am postat in locul potrivit . In cel de-al doilea o sa va povestesc intamplarea mea si totodata sa va intreb ce sanse am sa castig eventualul proces cu firma de leasing si/sau reprezentantul parcului auto.
Recent ( 2 luni ) am cumparat un autoturism dintr-un parc auto in sistem leasing si acum 2 zile printr-o verificare facuta într-un service auto constat ca respectivii kilometri a-i autoturismului sunt dați inapoi . Precizez ca in actele de la leasing respectiv contractul de leasing si fisa de predare-primire sunt trecuti kilometrii din bord , nu cei reali .
Am vreo sansa spre castigarea procesului? Daca da , in ce caz se va incadra ?
Aveti sanse si este inselaciune ! Si eu am patit la fel , dar am luat masina de la o firma particulara ( cu factura ) din Tg Mures -Corunca . L-am amenintat pe vanzator ca fac plangere la politie pt inselaciune si dupa doua saptamani a primit masina inapoi . Eu i-am dat euro si el mi-a dat inapoi lei . Am pierdut 300 lire ( am facut distributia si am schimbat uleiul ) dar am reusit sa imi recuperez in mare parte banii . Norocul meu a fost ca fiica mea nu a fost de acord sa treaca in factura o suma mult mai mica decat cea data de noi pe masina ca am fi pierdut si mai mult pt ca el nu a vrut sa dea decat ceea ce scria in factura . Masina avea pe bord 175000 km si la verificare am constatat ca a erau 288.000 km si ca defapt ar fi avut si mai multi pt ca au fost dati inapoi de doua ori. Acum am vazut masina din nou pe site-ul Autovit.ro la vanzare si scrie ca are 177000 km reali . Poate au reusit acum sa modifice si al doilea computer si au mai pus ca are si o carte a masinii care noua ni s-a spus ca nu avem nevoie de ea ca el le poate face la xerox cate vrea . A vrut sa ne dea inapoi 400 euro , dar l-am refuzat , a vrut sa ne dea o alta marca de masina sau model . Mecanicul a zis ca sa cerem 2000 euro inapoi dar si asa masina nu merita . Pacat ca altcineva va fi pacalit ca eu nu am cum sa ii atentionez.