avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Înșelăciune leasing auto. Ce șanse de câștig aș ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Înșelăciune leasing auto. Ce șanse de câștig aș avea într-un proces împotriva firmei?

Buna ziua ,

Ma numesc Laurentiu , in primul rand vreau sa imi cer scuze daca nu am postat in locul potrivit . In cel de-al doilea o sa va povestesc intamplarea mea si totodata sa va intreb ce sanse am sa castig eventualul proces cu firma de leasing si/sau reprezentantul parcului auto.

Recent ( 2 luni ) am cumparat un autoturism dintr-un parc auto in sistem leasing si acum 2 zile printr-o verificare facuta într-un service auto constat ca respectivii kilometri a-i autoturismului sunt dați inapoi . Precizez ca in actele de la leasing respectiv contractul de leasing si fisa de predare-primire sunt trecuti kilometrii din bord , nu cei reali .

Am vreo sansa spre castigarea procesului? Daca da , in ce caz se va incadra ?

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 14 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~
Aveti sanse si este inselaciune ! Si eu am patit la fel , dar am luat masina de la o firma particulara ( cu factura ) din Tg Mures -Corunca . L-am amenintat pe vanzator ca fac plangere la politie pt inselaciune si dupa doua saptamani a primit masina inapoi . Eu i-am dat euro si el mi-a dat inapoi lei . Am pierdut 300 lire ( am facut distributia si am schimbat uleiul ) dar am reusit sa imi recuperez in mare parte banii . Norocul meu a fost ca fiica mea nu a fost de acord sa treaca in factura o suma mult mai mica decat cea data de noi pe masina ca am fi pierdut si mai mult pt ca el nu a vrut sa dea decat ceea ce scria in factura . Masina avea pe bord 175000 km si la verificare am constatat ca a erau 288.000 km si ca defapt ar fi avut si mai multi pt ca au fost dati inapoi de doua ori. Acum am vazut masina din nou pe site-ul Autovit.ro la vanzare si scrie ca are 177000 km reali . Poate au reusit acum sa modifice si al doilea computer si au mai pus ca are si o carte a masinii care noua ni s-a spus ca nu avem nevoie de ea ca el le poate face la xerox cate vrea . A vrut sa ne dea inapoi 400 euro , dar l-am refuzat , a vrut sa ne dea o alta marca de masina sau model . Mecanicul a zis ca sa cerem 2000 euro inapoi dar si asa masina nu merita . Pacat ca altcineva va fi pacalit ca eu nu am cum sa ii atentionez.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
kyrakyra_65, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
288.000 - 177.000 exact cat trebuie sa castige 2000 euro
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2018
Birou detectivi Birou investigatii detectivi, Alte profesii
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am aflat cu ocazia itp că mașina cumpărată avea kilometrajul dat înapoi. aș dori să o returnez, am șanse în instanță? IonutCirciu IonutCirciu Salut mi am cumpărat un golf 5 acum 5 luni și in bord avea 180.000km, am pus o pe tester nua găsit nimic in neregula bun, după ceva timp am avut și niște ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto cu kilometraj dat inapoi 100.000 km ylye ylye fratele meu a cumparat o masina ,iar vanzatoru auto pf. a sustinut ca, km masinii sunt reali . dupa o saptamana , fratele a reusit sa verifice km ....si masina ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină cu kilometrajul modificat. ce pot face? Imperator12 Imperator12 Buna searaam cumparat o masina cu km modificati.la o săptămână de la cumpararea masinii am intrat pe un site de verificări auto si am observat ca la ... (vezi toată discuția)