avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate macana

Activitate macana

Legat de EOS: fostul proprietar a primit un plic de la ei, pe fosta adresa care... este acum a mea. Am cautat pe net sa vad cu ce se ocupa firma, banuiam de fapt ca e vorba de recuperare datorii, nu ar fi prima data, a lasat multe datorii cand a plecat si presupun intre timp a mai facut altele.
Nu stiu ce sa fac cu plicul. Ar putea parea stupid ca-mi fac eu griji pentru datoriile tipului. Dar nu vreau sa ma trezesc in cutia postala tot timpul cu somatii pentru el. De abia i-am convins pe cei de la Posta Romana sa nu-mi mai trimita corespondenta lui. Eos in schimb trimite prin firma curierat.

Eu le-as trimite plicul inapoi (nu l-am deschis). De fapt problema mea e ca nu stiu care este regimul corespondentei in Romania, mai precis daca pot arunca plicul si sa-mi vad de viata mea sau sa ii anunt ca persoana s-a mutat. Nu vreau sa fac scenarii SF si imi inchipui ca ma trag la raspundere (Eos sau fostul proprietar - desi din cate am citit aici nici nu ar fi in interesul lui sa faca asta), cumva, pentru violarea corespondentei sau mai stiu eu ce. Ma intereseaza si pentru viitor pentru ca presupun ca o sa mai primesc corespondenta lui.