avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Activitate RazvanI

Activitate RazvanI

Răspuns la discuția NUP-ul lasa urme?
Mda...din nefericire am fost din nou implicat intr-un accident de circulatie din care a rezultat o persoana ranita dar care nu cred ca va necesita mai mult de 60 zile de ingijiri medicale. As fi vrut sa stiu cat de probabil este ca acel NUP sa constituie sub o forma sau alta o circumstanta agravanta. Cat este de probabil ca politistul de la CP sau procurorul sa fie influentati de existenta acelui NUP pe o speta asemanatoare?
Răspuns la discuția NUP-ul lasa urme?
Va multumesc amandurora pentru raspuns. Cel al lu Luci este mai relevant in sensul ca eu eram curios care sunt sansele ca cineva care "scormoneste" in trecutul meu sa dea peste acel NUP. Inca o data multumesc.
In urma cu circa 13 ani am fost implicat intr-un accident de circulatie care s-a soldat cu o victima. Dosarul a fost solutionat cu NUP de catre procuratura. Intrebarea este: acest caz, fie el si solutionat cu NUP, mai apare in evidentele uzuale ale politiei si/sau procuraturii (spun evidentele uzuale pentru ca imi este clar ca acestea se afla intr-o arhiva undeva)? Exista vreo situatie in care acest NUP poate fi readus in discutie? Multumesc.