Continutul clauzei de fidelitate din regulamentul intern, este:
"Să respecte obligatia de fidelitate fata de angajator, inclusiv prin abtinerea de la orice acte sau fapte care ar putea aduce atingere imaginii angajatorului, reprezentantilor acestuia, oricarui partener din cadrul grupului omv petrom, precum si reprezentantilor acestora".
In fapt, am facut niste comentarii pe blogul intern- la "Ziua internationala a anticoruptiei", in care am intrebat cum comenteaza faptul ca aceasta companie a facut presiuni pentru modificarea legii offshore publicata in Monitorul Oficial, ceea ce inseamna ca nu respecta legile Romaniei si ca actioneaza impotriva romanilor, deci si a angajatilor romani, incercand sa ne ia dreptul de a dispune de resursele naturale ale tarii noastre, si deci ne impiedica sa devenim independenti energetic de Rusia.
Salariile sunt mizerabile, si consider ca angajatorul nu este de buna credinta, in acest caz fidelitatea nu consider ca isi mai poate produce efectele de ambele parti. In urma comentariilor am fost invitata de HR , seful direct si dir. de departament si mi s-a spus ca nu respect clauza de fidelitate, cu amenintarile de rigoare.
Cornel Vasile a scris:
Depinde de conținutul clauzei inserate în c.i.m. sau in actul adițional la c.i.m.