avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate Alina393@

Activitate Alina393@

Am sa ma duc in fiecare zi la munca , pana îmi acordă decizia de încetare a contractului, si am sa il înregistrez in fiecare zi (ca si ieri ) cand dânsul imi spune " in această unitate nu mai ai voie sa intri" , Ca sa nu mi se spuna ca nu m-am prezentat la program . M-am prezentat, si pur si simplu m-a dat afara
Am revenit din nou astăzi aici, ca dupa toata "povestea " mea sa va spun ca astăzi , însărcinată fiind am fost CONCEDIATA (verbal momentat) . Nu mi s-a permis accesul la locul de munca si mi s-a spus ca am fost concediata
Ideea este, ca am sunat la contabilitate si doamna de acolo nu face nimic fara acordul sefului ... si mi-e frica ca daca ma duc acolo cu recomandarea si cererea aceasta il va contacta pe dânsul si nu va fi de acord..
Alta problema pe care am întâmpinat-o este ca am avut doua saptamani de concediu medical cu risc maternal si nu au vrut sa mi-l plătească pentru ca nu as avea vechimea de 6 luni

Casa de Avocatura “Toader, Georgescu si Asociatii a scris:

Buna seara, in primul rand duceti-va cu recomandarea insotita de cerere reducere program la registratura (luati un nr inregistrare, stampila...) sa existe dovada ca i-ati prezentat. Apoi solictati raspuns in scris. Puteti sa incercati sa il si inregistrati ambiental pt probe si ... dat in judecata

Bună seara! Am si eu o problemă, va rog sa ma ajutați. Sunt însărcinată in 3 luni si jumătate, si am o sarcina cu probleme; lucrez 12 ore pe zi (doua zile cu doua libere) ca urmare medicul meu ginecolog ,mi-a dat o recomandare de reducere a programului pentru ca nu-i ok sa lucrez atâtea ore... Astazi am fost la cu cererea respectivă la seful mare , si mi-a spus ca nu imi accepta aceea cerere, ca de unde stie el ca actele alea sunt adevarate???? Si ca urmare mi-a spus " ori vi la programul tau de 12 ore , ori îți rup toate actele pe care le-ai adus pana acum si te dau afara " .... ce pot face? Cum pot acționa ?? Ma poate da afară??