avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate bimbogo

Activitate bimbogo

Da, nu conteaza unde erau banii, dovezii sunt, intrebarea mea era alta,
Pentru ca a sustras bani din firma, ii pot face plangere la politie? sau ce variante sunt?
Ar ajuta documente justificative prin care sa ateste ca sotia a facut acele probleme?!
Ar ajuta un document scris "de mana" intre ambele parti, prin care sotia doreste acest lucru?!
Da, doream sa spun, care sunt sansele pentru stabilirea domiciliului minorilor sa fie in favoarea tatalui iar sotia sa aiba dreptul la pastrarea legaturilor cu minorii. Iar " obtinerea unor drepturi materiale de pe urma casatoriei" ma referam la faptul de partajare al bunurilor, desi nu sunt bunuri comune dobandite in timpul casatoriei.
Custodia in favoarea tatalui?
Buna ziua. Sotia este dependenta de jocuri de noroc, (duce bunuri la amanet, sustrage bani din casa si firma), care sunt sansele ca in cazul unui divort pe cale amiabila sau in instanta, tatal sa fie favorit la custodia celor 2 minori si ea sa nu mai poate obtine drepturi materiale de pe urma casatoriei?
Răspuns la discuția Predare Gestiune
In momentul angajarii pe postul de gestionar, nu am semnat nici o predare-primire gestiune,

Cornel Vasile a scris:

Pentru dvs , si anume , inainte de incetarea c.i.m. puteati efectua dvs o inventariere a bunurilor aflate in gestiune, chiar daca nu aveati cui sa predati gestiunea ... este o situatie pe care am intalnit-o des in practica.

Scuze ca nu am inteles, ce fel de solutie?, pentru ei, sau pentru mine?

Cornel Vasile a scris:

Exista o solutie pe care am intalnit-o in practica unor angajatori.

Nu vor sa semneze ca refuza inventarierea,
Conducerea nu a desemnat inca o persoana care sa preai gestiunea, si nici nu vor sa semneze ca refuza sa faca inventarierea. Ieri a fost ultima zi la locul de munca. Ce as putea sa mai fac acum?

Cornel Vasile a scris:

Puteti depune o sesizare la ANAF in legatura cu faptul ca angajatorul refuza sa faca inventarierea bunurilor.

Predarea-primirea gestiunii de bunuri materiale se face între gestionarul care preda şi cel care primeşte, pe baza dispoziţiei scrise a angajatorului

Dacă nu a fost numit un gestionar, angajatorul va desemna un angajat căruia i se va preda gestiunea şi care va gestiona bunurile pe o perioadă de cel mult 60 zile.

Dupa incetarea c.i.m. se poate angaja raspunderea patrimoniala a dvs. daca inventarierea nu se face in prezenta dvs.