avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate elanicole

Activitate elanicole

Mulțumesc pentru răspunsuri. Am primit înapoi întreaga sumă din împrumutul oferit, si de comun acord am plătit chiria pe cele 2 săptămâni locuite acolo. Problema cu adevărat era că doamna considera o pierdere de-a dânsei să ne returneze banii împrumutați !
Am împrumutat o sumă de bani prin notar cu condiția ca daca nu imi returnează suma până la data specificată să primesc înapoi dublu sumei împrumutate.

Suma respectivă era pentru vânzarea cumpărarea unei case doar ca proprietara nu era in țară așa că a trimis-o pe fiica ei si evident ca pentru vanzare trebuia sa fie proprietara si cum nu a fost am doar dat un avans dar la notar nu sa putut specifica ca e vorba de vreun precontract din motiv că proprietara trebuia sa fie prezentă nu fiica dânsei. După ce am oferit împrumutul am locuit 2 săptămâni în acea casă până în ziua în care prin minune am fost jefuiți, jaful l-am declarat la poliție iar casa am refuzat să o mai cumpărăm si am înapoiat cheile casei.

Doar că acum doamna nu mai vrea sa ne înapoieze suma întreagă a împrumutului acordat pe motiv că am locuit acolo 2 săptămâni și i s-au furat si câteva scaune si o butelie rămase în casa a specificat doamna.

Se poate ca fără contract sau precontract ce sa justifice vânzarea cumpărarea a casei doamna sa aiba dreptul de a nu ne acorda întreaga sumă împrumutată?? Ea zice ca daca nu acceptăm propunerea ei ne vom vedea in tribunal. Tot ce ține legat de acea casă e doar câteva mesaje text pe telefon cum ne certam ca nu mai vrem casa si ca noi vrem sa ne înapoieze împrumutul acordat.