Buna seara!
As vrea sa va intreb dacă eu am o fetiță de 2 ani și șase luni și nu este înscrisă la cresa, pot beneficia de zilele libere pentru această perioadă (stare de urgență).Până acum stătea cu bunicii cat timp eram la munca ,dar având în vedere că trebuie să o mergem cu autobuzul până la bunici aș vrea să știu dacă aș putea beneficia de aceste zile libere.
Multumesc!
Bună ziua,
Nepoata mea lucrează la o sala de jocuri și a fost înșelată de un client cu suma de 2000 de lei,dar și-a dat seama numai după ce a plecat individul respectiv.A doua zi a fost la poliție să dea declarație .De acolo i s-au cerut imaginile de pe camerele de filmat,pe care ea le-a cerut mai departe sefilor ei.Acestia nu le-au trimis si i-au cerut ei să plătească minusul respectiv în două săptămâni. Este legal sa faca acest lucru cand ea are salariul sub 2000 de lei și are și rate la apartament?
Nu trebuie totuși să aștepte să vadă cum se rezolva plângerea de la poliție și apoi sa-i ceara să plătească paguba și eventual sa o împartă pe mai multe luni?