avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Activitate korynuza

Activitate korynuza

Deci ultima factura platita este cu data de 22 aprilie..exact asa s a exprimat doamna de la eos..acum eu zic ca data scadenta nu putea sa fie mai mare de 2 saptamani, adica sa zicem ca data emiterii facturii era 22 aprilie..asta inseamna 7 mai(am pus 15 zile).deci avanda in vedere ca suntem in 2 iunie, nu s a prescris?asa am inteles eu din ce ati spus la ceilalti.va multumesc mult pentru ajutor, e un lucru foarte frumos ceea ce faceti, ca ajutati lumea sa inteleaga anumite lucruri.
Am inteles.Deci sa le dau cu flit ;) dar datoria e prescrisa da?daca ultima factura pe care am platit o, ei zic ca e din aprilie..nu de alta dar daca ma dau in judecata..si pierd..sa nu platesc si cheltuielile de judecata care am inteles ca sunt destul de mari.va multumesc
Am si eu o problema legata de eos..in sept 2004 mi am facut abon la orange si l am platit timp de un an dupa care am facut rezilierea telefonic.ultima factura nu am patit o pt ca am pierdut factura..in fine.era de vreo 30lei.acu 3 zile primesc un tel de la ei ca am de platit 1265lei...din care taxa de rexiliere este de 1160lei.din cate stiu taxa de reziliere se aplica doar in cazul in care o cere abonatul.am fost si am vb cu ei si spun ca ultima factura platita este in aprilie.am si eu o intrebare:nu inseamna ca s a prescris?si inca un lucru:de ce timp de 3 ani nu mi a venit nici o notificare?nici o factura?nimic?nici macar un telefon.ideea e ca nu mai am nici contractul de atunci...va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai complet..si daca am sanse sa castig in instanta cu aceste argumente!va multumesc