avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate Elena-El

Activitate Elena-El

Răspuns la discuția Succesiunea si vanzare bun !

raluk0207 a scris:

Da. Succesiunea trebuie dezbătută indiferent de numărul copiilor.
Nu stiu de unde aceasta legendă, cu unicul copil...
Si este cat se poate de logic și firesc. In momentul de fata, soțul nu are niciun act de proprietate in baza căruia să vândă.

Aveti idee cam ce preturi sunt pentru succesiune ? Multumesc
Răspuns la discuția Succesiunea si vanzare bun !

Daniela Florentina Iancu a scris:

Buna seara, pentru ca sa puteti vinde garsoniera este necesara obtinerea anterioara a certificatului de mostenire, care demonstreaza calitatea sotului de unic mostenitor. Puteti obtine certificatul de deces al socrului de la serviciul de stare civila al primariei ultimului domiciliu. Pentru a face toate demersurile, inclusiv pentru vanzarea garsonierei, puteti sa va ocupati personal in baza unei procuri notariale.

Certificatul de moștenire se obține făcând succesiunea?
Buna ziua, am cateva intrebari, parinti sotului meu sunt decedați, in urma lor a ramas o garsoniera pe care dorim sa o vindem, însă succesiune nu este facuta dupa nici unul din parinti, sotul meu este unicul Moștenitor, nu are frați.
Întrebarea este daca putem vinde garsoniera fara succesiunea facuta, am inteles ca fiind unicul Moștenitor nu mai trb succesiunea făcută, si inca ceva nu Deținem certificatul de deces al tatalui sotului meu , se poate scoate din sectorul in care a avut domiciliu ?
Si ce metode rapide de vânzarea imobilului exista in condiția in care sotul meu nu mai locuiește in Romania.
Multumesc mult.