Buna ziua,
As vrea sa intreb cum se poate proceda in cazul in care vreau sa cumpar un apartament care este ipotecat. Speță este următoarea: sunt titularul unui credit cu ipoteca. Apartamentul ipotecat este pe numele părinților, care îmi sunt giranți la acest contract de credit ipotecar. Eu as vrea sa cumpăr acest apartament de la părinți asa ipotecat. Se poate? Ce acte trebuiesc făcute. Mulțumesc
Gigi1979
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Trăim.niste timpuri grele și foamea este mare . Așadar frații nu mai sunt frați și se războiesc pt un leuț care ii va putea lua în plus pt moștenire, dar dacă revenim la acest caz și dacă am înțeles bine , părinții atat timp cât sunt în viata în calitate de proprietari nu au nevoie de permisiunea copiilor pentru a.si vinde bunurile proprii
Nu este adevărat. Am un card de credit de la Axy Finance. Il am de aproape 5 ani. A fost folosit în acești 5 ani de maxim 3 ori. Nu mi-a închis nimeni contul pentru simplu fapt ca nu mai e folosit de aproape doi ani, din contra cand s.a expirat am primit altul valid prin curier.