avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, As vrea sa intreb cum se poate proceda in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, As vrea sa intreb cum se poate proceda in cazul in ...

Buna ziua,
As vrea sa intreb cum se poate proceda in cazul in care vreau sa cumpar un apartament care este ipotecat. Speță este următoarea: sunt titularul unui credit cu ipoteca. Apartamentul ipotecat este pe numele părinților, care îmi sunt giranți la acest contract de credit ipotecar. Eu as vrea sa cumpăr acest apartament de la părinți asa ipotecat. Se poate? Ce acte trebuiesc făcute. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:51, 11 Februarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Vanzatorul trebuie sa va prezinte in orginal acordul prealabil al bancii pentru instrainare
Plata o faceti in prezenta notarului in cont bancar suma convenite contra documente imobil
Vanzatorul trebuie sa prezinte extras de carte funciara,intabulare,certificat energetic,certificat fiscal,adeverinta de la asociatia de proprietari cu situatia financiara,verificati situatia vanzatorului in raport cu furnizorii de utilitati energie electrica,gaze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament ane mari ane mari Buna ziua, Doresc a cumpara un apartament. In afara de actul de proprietate si cadastru si intabulare ce alte documente mai trebuie sa posede proprietarul? ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat marina19571954 marina19571954 Buna ziua, In curand urmeaza sa cumpar un apartament ipotecat. Proprietarul mi-a propus sa incheiem initial o promisiune de vanzare-cumparare prin care dau ... (vezi toată discuția)
Demersuri necesare vanzare-cumparare apartament BloodyRoots BloodyRoots Buna, apelez la bunavointa dvs cu urmatoarea problema: vreau sa stiu toti pasii necesari cumpararii unui apartament. Eu fiind cumparatorul, ce acte trebui sa-i ... (vezi toată discuția)