Aveți perfecta dreptate ca as putea și sa îl vind singura fără agenție din mai multe puncte de vedere. Însă eu nu locuiesc în țară și ca să îl vind singura va fi foarte greu. Nu pot călători de fiecare data ce apare un interesat. Doar acesta este motivul care ma împinge spre o agenție.
Atunci agenția se poate ocupa de vizare fără nici un contract și fără nici o firma. Pot doar sa firmez în momentul vinzarii în prezența notarului, corect? Pentru a conclude de ce agenția mi-a spus ca au notarul lor propriu unde vom merge pentru a vinde? Eu pot și sa aleg notarul care îl doresc unde se poate săvirsi vinderea?
Însă agenția a solicitat de la mine fotocopie de la actele de proprietate și mi-au spus ca trebuie sa încheiem un contract ca ei sa se poată ocupa de vizare. De ce fel de contract este vorba? Trebuie să-l firmez? Dacă da numai în prezenta lor, ori trebuie un notar public? Mersi anticipat!
Bună ziua, vreau sa vind apartamentul cu ajutorul agenției imobiliare. La ce ar trebui sa fac atenție ca să nu fiu înșelată? Ma refer chear și în contractul care va trebui firmat. Nu am experiențe și nici persoane de încredere care sa ma ajute. Va rog sa îmi dați sfaturi concrete. Mersi anticipat