avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ca sa vind apartamentul cu ajutorul agenției ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ca sa vind apartamentul cu ajutorul agenției imobiliare la ce trebuie sa fac atenție ca să nu fiu înșelată

Bună ziua, vreau sa vind apartamentul cu ajutorul agenției imobiliare. La ce ar trebui sa fac atenție ca să nu fiu înșelată? Ma refer chear și în contractul care va trebui firmat. Nu am experiențe și nici persoane de încredere care sa ma ajute. Va rog sa îmi dați sfaturi concrete. Mersi anticipat
Cel mai recent răspuns: Sofelina , utilizator 12:52, 26 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Însă agenția a solicitat de la mine fotocopie de la actele de proprietate și mi-au spus ca trebuie sa încheiem un contract ca ei sa se poată ocupa de vizare. De ce fel de contract este vorba? Trebuie să-l firmez? Dacă da numai în prezenta lor, ori trebuie un notar public? Mersi anticipat!
~ Conținut șters la cerere ~
A vinde un imobil proprietate personală este o operațiune pe care o puteti face dvs însuși.
Publicati anuntul pe Olx, Homz, sau alt site de genul si asteptati să vă contacteze cumpărătorii.
Nu este nimic complicat, nu este nimic ce nu ati putea face singur.
Cand ati gasit cumpărător și ati batut palma, va adresați unui notar pentru contractul de vânzare.
Agențiile imobiliare percep comisioane intre 3 si 5% din prețul vânzării.
Faceti și dvs calculul si vedeti daca merită...
Atunci agenția se poate ocupa de vizare fără nici un contract și fără nici o firma. Pot doar sa firmez în momentul vinzarii în prezența notarului, corect? Pentru a conclude de ce agenția mi-a spus ca au notarul lor propriu unde vom merge pentru a vinde? Eu pot și sa aleg notarul care îl doresc unde se poate săvirsi vinderea?

Alte discuții în legătură

Avans imobil Mihai. 13 Mihai. 13 Ce suma maxima se poate da sub forma de avans pentru locuință, sub forma de înțelegere bilaterala. Fără a merge la notar sau a face virament bancar (vezi toată discuția)
Ce fel de contract? flory84 flory84 Buna ziua,vreau sa cumpar o casa la tara,insa trebue sa-mi vand apartamentu,ceia, ce dureaza,am vorbit cu proprietaru si e de acord sa astepte o perioada,pana ... (vezi toată discuția)