Buna ziua! Domnule avocat,ma confrunt cu o situatie asemanatoare a acetei persoane. Cu mult timp in urma am lucrat pentru o doamna care are o mica afacere,Cu timpul,starea mea de sanatate s_a subrezit si am refuzat sa mai lucrez pentru dansa,dar am pastrat legatura si o mai ajutam cu diferite servicii ocazional sau cand imi solicita ajutorul. Intr-o zi de sambata m-a rugat sa ii cumpar pamant sa mute un lamai intr-un alt ghiveci.Am cumparat pamantul si l-am rugat pe fratele meu sa vina sa ma ajute ca nu puteam sa car acel pamant. Am sunat-o pe doamna sa o intreb daca pot veni cu fratele meu sa ma ajute sa aduc pamantul si daca vrea sa o ajutam impreuna sa mute acel lamai.Doamna a acceptat si am plecat catre locuinta dansei. Am ajuns si ne-am apucat sa mutam acel lamai in alt ghiveci. Pamantul ramas de la lamai a tebuit sa mearga sa il arunce impreuna cu doamna (dupa ce noi am mutat acel lamai) asta ca sa nu facem prea multa mizerie. In acest timp eu am ramas singura in casa timp in care am facut curatenie in balcon pentru ca doamna locuieste la bloc. Doamna si fratele meu s-au intors de la dusul ghiveciului cu pamantul vechi si am mai strans ce era de strans pe acolo,dupa care ne-am retras cu totii in bucatarie pentru ca doamna vroia sa gateasca ceva. Am mai ramas cu doamna ceva vreme in bucatarie povestind diverse si fratele meu a cerut sa mearga la baie (dus -intors)2 minute a lipsit de langa noi. Am mai petrecut ceva timp cu dansa cred ca o ora -o ora si jumatate si apoi am plecat. Doamna mai avea pe balcon niste paturi si niste lucruri de care nu mai avea nevoie si a spus ca ni le da noua ca ea o sa le arunce daca noi nu le vrem. La o saptamana dupa aceea trebuia sa merg la dansa sa o vopsesc pentru ca dansa m-a rugat,asta fiind Duminica. Cu o zi inainte am rugat-o pe mama mea sa meargasa ii duca un lucru pe care il luasem cu imprumut de la doamna respectiva. Mama a fost, a vorbit cu dansa si cand s-a intors mama acasa mi-a spus ca acea doamna ma acuza pe mine si pe fratele meu ca i-am furat niste bani din casa. Am fost socata la auzul acestor vorbe si m-am dus cu fratele meu la dansa sa vad despre ce este vorba. Acuzatiile au continuat spunand in gura mare ca am furat o suma de bani din casa ei. Am inceput sa strigam una la cealalta pentru ca noi nu am facut acel ceva despșre care ea vorbeste si i-am spus sa mearga la politie sa ma acuze si sa ii demonstrez ca nu suntem vinovati de fapta de care ea ne acuza Doamna a spus ca nu merge la politie ca asteapta sa se uite pe camera de luat vederi sa vada daca o anumita persoana a intrat in bloc si in casa fara stirea ei pentru ca avea cheile de la apartamentul dansii. Am plecat de la locul de munca al acestei doamne si m-am dus la politie in speranta ca voi putea sa imi fac dreptate in sensul asta. Am spus domnului politist despre ce este vorba si mi-a spus ca daca doamna nu depune plangere impotriva noastra nu am de ce sa imi fac probleme sa imi demonstrez nevinovatia. Probleme imi fac pentru ca ma cunoaste toata lumea in acel loc si mi-a patat onoarea ca om. Sunt o fire de om care se ataseaza foarte repede de oameni si ei imi devin ca o familie. Plus ca acea doamna ii instiga si pe altii care lugreaza pentru dansa impotriva mea spunand ca eu am spus de acele persoane ca au comis acea fapta. Ea cu gura ei a spus ca au mai intrat in casa dansii si alte persoane in decursul a doua saptamani si a mai umblat si ea la acei bani pana sa descopere ca nu mai are acei bani. Sunt suparata si vreau sa demonstrez ca sunt nevinovata. Ce sa fac? La cine sa apelez sa imi demonstrez nevinovatia?