avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate George_2020

Activitate George_2020

Răspuns la discuția Domiciliul Copilului

proastasatului a scris:

Domnilor avocati, mai ales doamna avocat Maria, as zice ca parca si avocatura asta ar avea o limita morala, mai presus de cea financiare a onorariului. Ce a facut rau acea mama de ar trebui sa i se ia copilul? Ce a facut acea fetita de la 1 an de ar merita sa creasca fara mama? Dvs aveti amintiri cu mamele voastre? V-ar placea sa fie despre cum le vedeati din cand in cand? Chiar am dat in boala drepturilor tatalui?

Sa ma înțelegeți mai exact..eu nu vreau sa o iau de lângă mama,poate sa vina si ea sa stea cum am stat cândva impreuna.. doar ca vreau ca domiciliul fetei sa fie la mine.. în rest nimic,cum vrea mama sa stea la ea..Nu vrea si tatăl sa stea la el? Cred ca avem drepturi egale .. trebuie sa existe o altă cale daca nu ne intelegem în privința asta ,nu zic ca o fata nu are nevoie de o mama sa o creasca, dar nu sunt de acord sa fie la ea acolo în acea zonă uitată de Dumnezeu.. de ce sa nu fie într-o lume normală timpurilor noastre .. plus pe langa asta,sunt alte chesti legate de mama.. cum o crește? Stand non stop pe retelele de socializare? Așteptând să ce...sa ii dau bani? De asta a ales să meargă la ai ei,sa poata sta pe net si face ce vrea? Va intreb pentru că tot răspundeți în neștire de cauza .. Si plus de asta eu nu vreau sa ii iau fata cu gândul..o iau ca e a mea si ca asa vreau .. înțelegeți gresit, repet.. domiciliul fetei vreau sa fie la mine .. Dacă vrea si mama ..si ea sa vina.. Dacă nu,sa fie sănătoasă ..
Buna Seara. Unde trebuie sa ma adresez mai exact?

avocatmaria a scris:

Solicitati stabilirea domiciliului minorului la Dvs! Și exercitarea autoritatii parintesti in comun de către ambii părinți .

Dar eu întrețin copilul,am stat cu fata..chiar dacă nu locuiesc tot timpul acolo, dar merg tot timpul acolo si am si stat la domiciliul ei..doar ca nu pot locui acolo, este o zonă fara nici o conditie.. până nici apa de băut nu este filtrată orice lucru atins de apa se face plin de calcar..mijloc de transport nu exista ,magazine la câțiva km.. si multe altele .. Nu mi-a interzis sa nu imi vad fata ,vreau ca domiciliul fetei sa fie la mine.. Si ea si fata ar fi trebuit să stea la mine..dar sub pretextul că o ajuta ai ei cu fata ,a zis sa mearga sa stea o perioada acolo..între timp... sigur asta cred... s a gândit că poate poate asa o sa mă facă să stau si eu acolo, ideile vin din partea parintilor ei.. Care ma tot vorbesc si nu stiu ce discutii poartă ei între ei ... ea stie si nici ei nu îi place acolo la ea,dar nu am cu cine ma intelege ,sunt multe de povestit... mi -ati da dreptate cu siguranta ..
gi-jane2 a scris:

Ce vreti dvs, nu e sa obtineti un program de vizita, ci sa se stabileasca locuinta copilului la dvs, ceea ce e destul de greu, mai ales ca e fetita, e mica, nu ati ingrijit-o pana acum..
daca si din raportul de la cei de la autoritatea tutelara va reiesi ca sunt conditii bune in acea casa si copilul e ingrijtt, nu aveti nicio sansa ca hotararea sa va fie favorabila.

Buna ziua. În primul rând as vrea sa va intreb ce pot face în legătură cu problema mea ,sa va explic: Sunt într-o relație de 10 ani ,trăiesc în concubinaj cu "ea" si nu ne mai înțelegem .. avem o fetita împreună în vârstă de 1 an si 9 luni.. Si ea înaintea nasterii a plecat la părinți ei cu pretextul sa nască acolo sa stea o perioada cu fata până o sa creasca .. fiind cu ai ei acolo o sa o ajute. Locuim in orase diferite ,eu de locuit acolo la ea nu pot locui,este o zonă la tara in care nu mi am imaginat ca exista asa ceva in Romania .. acum as vrea sa stiu ce pot face sa pot aduce fata la mine.. fata este pe numele meu, în întreținerea mea.. Si domiciliul l am trecut la starea civila la mine .. ce as putea face, unde sa ma adresez? Cu ea(mama) fetei nu am nimic impotriva daca vrea sa vina sa stea si ea..sau fata ,dar fata nu vreau sa stea acolo .. Am vorbit cu ea de nenumarate ori, nu vrea asa ceva.. Nu stiu unde sa ma adresez si ce sa fac.. Dacă ma puteti ajuta.. Si ce acte trebuie si unde trebuie sa merg..