Dar eu întrețin copilul,am stat cu fata..chiar dacă nu locuiesc tot timpul acolo, dar merg tot timpul acolo si am si stat la domiciliul ei..doar ca nu pot locui acolo, este o zonă fara nici o conditie.. până nici apa de băut nu este filtrată orice lucru atins de apa se face plin de calcar..mijloc de transport nu exista ,magazine la câțiva km.. si multe altele .. Nu mi-a interzis sa nu imi vad fata ,vreau ca domiciliul fetei sa fie la mine.. Si ea si fata ar fi trebuit să stea la mine..dar sub pretextul că o ajuta ai ei cu fata ,a zis sa mearga sa stea o perioada acolo..între timp... sigur asta cred... s a gândit că poate poate asa o sa mă facă să stau si eu acolo, ideile vin din partea parintilor ei.. Care ma tot vorbesc si nu stiu ce discutii poartă ei între ei ... ea stie si nici ei nu îi place acolo la ea,dar nu am cu cine ma intelege ,sunt multe de povestit... mi -ati da dreptate cu siguranta ..
gi-jane2 a scris:
Ce vreti dvs, nu e sa obtineti un program de vizita, ci sa se stabileasca locuinta copilului la dvs, ceea ce e destul de greu, mai ales ca e fetita, e mica, nu ati ingrijit-o pana acum..
daca si din raportul de la cei de la autoritatea tutelara va reiesi ca sunt conditii bune in acea casa si copilul e ingrijtt, nu aveti nicio sansa ca hotararea sa va fie favorabila.