avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate ruximani

Activitate ruximani

Va multumesc
da este recunoscut legal, la hotararea judecatoreasaca de increditare se poate obtine o obstructionare sa nu paraseasca tara fie si in vacanta fara acordul tatalui?daca sunt plecati ,plecati raman...cred.
sa inteleg ...referitor la bunuri nu va putea cere despagubirii considerandu-se abandon din partea mamei ? :(
Buna ziua, vorbesc in numele fratelui meu, care are probleme cu fosta prietena cu care a trait timp de 4ani si au locuit la dom. fratelui ,rezultand un baietel minunat in varsta de 4 ani luna aceasta, cei doi fiind despartiti de mai bine de 2 ani(mama revenind la domiciliul parintilor sai) neitelegerile dintre ei, au aparut dinainte sa se nasca micutul, el fiind lasat de mama(fosta prietena ) la ambitie din dorinta de a avea un copil cu fratele meu.baietelul poarta numele fratelui, acum....ce-i doi cand sau despartit au facut o conventie la avocat legalizata precum ca;
- fratele are dreptul la vizite unde are domiciliul minorul de 2 ori pe saptamana intre orele 9-17.30 numai in prezenta mamei,zille onomastice, sarbatori calendaristice etc. numai la domiciliul acestuia si in prezenta mamei.
-ca ea renunta la despagubire din bunurile aflate in imobilul fratelui (neavand nimic dobandit impreuna decat o chitanta pe numele ei la niste cuti de gresie ..)aceste fiind ale fratelui meu.
-si ca fartele sa-i plateasca lunar suma de 100 ron lunar pana la noi modificari (el era in transfer de servici)
Dar tot fratele meu a despagubit-o cu suma de 3000 euro pentru ca ea un avea conditii la parinti sai , bani care nu au fost declarati ca fiind primiti- dati(bani obtinuti prin vanzarea masinii prop personala a fratelui) si lunar prin posta cu confirmare de primire suma de 200 ron .
acum fiecare cu viata lui, dar mama baiatului nu VREA sa-l lase pe micut acaca la frate,plimbarile in parc sunt facute de fratele meu impreuna cu unul din parintii fetei supravegheat strict si mai nou nu mai sunt acasa sambetele, duminicile, sarbatorile au plecat cu baiatul si nu l-au tinut la curent cu nimic din programul micutului,cu indulgenta ne-au lasat sa-l ducem la o serbare organizata de serviciul fratelui pentru copii.
pana cum nu am insistat cu cererea baietelului acasa pe motiv sa nu sufere ,firesc ca fratele este cu alt cineva (ca si ea de altfel)si ...nu sa insistat dar acum cand se pune problema amicala de intelegere nu vrea exact din aceasta cauza ca ACTUALA sa nu atiga cpilul.
EXISTA SANSA CA FRATELE SA PIARDA IN INSTANTA DACA ?
CERE DREPTUL DE A-SI LUA COPILUL LA DOMICILIUL SAU?
VREA SA-I PLATEASACA PENSIE ALIMENTARA?
I SA PARTICIPE LA CRESTEREA LUI ?,
SA-I INTERZICA SA PARASEASCA TARA CU MICUTUL?
IL PAOTE CERE SPRE CRESTERE?

VA MULTUMESC :-/