Si mai vruiam sa va spun faptul ca am discutat cu el ca sa facem cumva sa fie bine pentru copil sa nu auda mereu certuri si reproșuri si iam zis sa ne despartim într-un mod frumos si sa contribuim amândoi la cresterea copilului dar mi-a zis ca nu o sa plec din casa cu copilul decat moartă si imi este frica si m-am hotarat sa plec cand nu este acasa si să-l pun in fata faptului împlinit acum intrebarea mea este ;trebuie sa anunt la poliție ca am plecat ca sa nu ma acuze apoi de părăsirea domiciliului sau pot pleca pur si simplu?
Sunt împreună cu sotul meu de 4 ani de 1 an casatoriti si avem un baietel de 1 an si 6 luni de cand am ramas gravida ne certam mereu nu mai merge nimic bine intre noi părinți lui se baga mereu(stam.cu ei in casa)ma.si inselat dar am trecut peste am zis sa nu al despart de copil dar nu mai pot nu ma ajuta cu nimic in cresterea celui mic in afara de bani ,ma jigneste imi vorbește urat de fata cu copilul si din aceasta cauza as vrea sa divortez dar imi este teama sa fac acest pas deoarece nu am.servici si am inteles ca pot sa pierd custodia copilului ,părinți mei au servici si mi-au zis ca ma ajuta cu tot ce am nevoie va rog dati-mi un sfat ce sa fac?Multumesc