avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot pierde custodia copilului daca nu am servici?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot pierde custodia copilului daca nu am servici?

Sunt împreună cu sotul meu de 4 ani de 1 an casatoriti si avem un baietel de 1 an si 6 luni de cand am ramas gravida ne certam mereu nu mai merge nimic bine intre noi părinți lui se baga mereu(stam.cu ei in casa)ma.si inselat dar am trecut peste am zis sa nu al despart de copil dar nu mai pot nu ma ajuta cu nimic in cresterea celui mic in afara de bani ,ma jigneste imi vorbește urat de fata cu copilul si din aceasta cauza as vrea sa divortez dar imi este teama sa fac acest pas deoarece nu am.servici si am inteles ca pot sa pierd custodia copilului ,părinți mei au servici si mi-au zis ca ma ajuta cu tot ce am nevoie va rog dati-mi un sfat ce sa fac?Multumesc
Nu beneficiati de indemnizatia pana la doi ani...?
Discutati cu un avocat sa va sprijine, poate ramane la dvs. copilul chiar daca nu aveti serviciu si va ajuta parintii.
Cand am ramas gravida nu lucram cu carte de muncă si nu beneficiez de indemnizatie dar alocația de 300 de lei
Am inteles.
Discutati cu partintii dvs. sa va sprijine in angajarea unui avocat ( gasiti si pe forum cativa consultanti ce va pot ajuta).
Nu mergeti singura in instanta ca riscati sa pierdeti...
Multumesc din suftel pentru sfat
Formulati acțiune pentru desfacerea căsătoriei si mergeți cu copilul la părinții dvs sau acolo unde va puteti permite o locuință. Procesul de divorț poate sa dureze si 1 an de zile,timp în care o sa aveti șansa să vă angajați și dvs si sa faceti dovada in instanță că puteti sa va asigurați un venit propriu. Contactați un avocat și o sa va sfătuiesca acela pas cu pas ce trebuie sa faceti.

Alte discuții în legătură

Incredintarea copilului minor bmc25z bmc25z Am o fetita de 4 ani si 5 luni pe care o cresc impreuna cu parintii mei de la virsta de 10 luni, cind mama ei a plecat in Italia.In tot acest timp a ... (vezi toată discuția)
Familie- autoritate parinteasca in concubinaj Friky Friky Buna ziua, Traiesc in concubinaj cu o femeie de 10 ani cu care am un copil de 6 ani.D.na a plecat in Grecia si mi-a spus ca vrea sa ne despartim,dar vrea ca ... (vezi toată discuția)
Divort Dascalu Andreea Bianca Dascalu Andreea Bianca Buna seara...am decis sa divortez ca urmare a agresiunii verbale...ce ai cum pot face sa pot pleca cu fata...si in urma divorțului fata sa ramana alături de ... (vezi toată discuția)