avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate evenuus celanea

Activitate evenuus celanea

Detinem proces verbal de punere in posesie a 5, ha padure, cu vecinatati, nr parcele, tarla, cu schita amplasamentului. Este inscris in registrul agricol pentru care platim impozit. Am depus la primarie si la prefectura cerere cu dosar complet, acte mostenitori, procesul verbal si cel cu vecinatatile, dar nu am specificat: Catre Comisia Fond Funciar. Acelasi dosar este trimis acum o luna si la primaria locala. Prefectura a trimis raspuns in termen legal, am inteles ca trebuia sa specificam ca destinatar Comisia FFunciar si sa trimitem acest dosar Comisiei de la Primarie. Acum trimitem din nou acel dosar complet catre Comisia Locala a Fondului Funciar. Practic, noi am fist improprietariti, am fost personal la parcelare. Ce sperante de a primi editarea actului de proprietate avem?
Doua fiice si sotia (mama) au mostenit de la tata si sot o jumatate din proprietate.
Sotia detine 2/8.
Sotia mai detine 8/16 total 10/16
Fiica unu detine 3/8.
Fiica doi detine 3/8.
Mama vinde /10/16 fiica doi vinde 3/8.
Fiica cumparator detine 3/8 astfel devine proprietar impreuna cu sotul ei pe intreaga proprietate. Mama vrea cu acordul fiicelor uzufruct pe intreaga proprietate. Cre articol din care Lege trebuie abordate daca este legal acest fel de uzufruct viager.