avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Detinem proces verbal de punere in posesie a 5, ha ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detinem proces verbal de punere in posesie a 5, ha padure, cu ...

Detinem proces verbal de punere in posesie a 5, ha padure, cu vecinatati, nr parcele, tarla, cu schita amplasamentului. Este inscris in registrul agricol pentru care platim impozit. Am depus la primarie si la prefectura cerere cu dosar complet, acte mostenitori, procesul verbal si cel cu vecinatatile, dar nu am specificat: Catre Comisia Fond Funciar. Acelasi dosar este trimis acum o luna si la primaria locala. Prefectura a trimis raspuns in termen legal, am inteles ca trebuia sa specificam ca destinatar Comisia FFunciar si sa trimitem acest dosar Comisiei de la Primarie. Acum trimitem din nou acel dosar complet catre Comisia Locala a Fondului Funciar. Practic, noi am fist improprietariti, am fost personal la parcelare. Ce sperante de a primi editarea actului de proprietate avem?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:26, 30 Decembrie 2023
Daca dosarul este complet, atucni sanasele sunt de 100% ... interesati-va la Primarie de stadiul solicitarii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate necesar pt. iesirea din indiviziune ecaterina.banarie ecaterina.banarie Mama a decedat in oct 2010 in com.Pirgaresti,jud. Bacau,unde a locuit in urma casatoriei din 1944.,dar detine o suprafata de aprox.2 ha in com.Ruginesti ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)
Plan cadastral tutu12 tutu12 In instanta s-a revendicat un teren , castigandu-se procesul si s-a dispus eliberarea unui titlu de proprietate pe vechiul amplasament . Primaria ... (vezi toată discuția)