Am stiut prima data la inceput apoi un avocat mia,spus ca nu este necesar sa vin in romania ca nu voi patii nimic si de atunci nu am mai stiut nimic doar mam trezit ca mia spus cineva ca mia dat cu executare oricum voi pleca in tara sa imi fac pedeapsa cu sau fara ajutorul unui avocat am un copil si are nevoie de tata am gresit imi asum
O solutie trebuie sa existe pentru prima fapta totusi e o fapta mica la care eu am picqt vinovat si nu am luat absolut nimic din aceea locuinta altoo ci fapte mai grele scapa trebuie sa existe si la mine o solutie eu asa cred
La inceput am stiut apoi mam trezit ca mia dat cu executare si tin sa mentionez ca nu am furat absolut nimic toti bani iam inapoiat politiei am gresit ca am mers in acel apartament dar mau pacalit
Buna ziua daca eu am de executat 1 an si 4 luni de inchisoare pot face ceva dupa un timp sa fiu arestat la domiciliu ma poate ajuta un avocat cumva este prima fapta momentan sunt plecat dar vreau sa revin in tara sa imi fac pedeapsa problema a fost ca nu mam prezentat la procese
Va multumesc frumos pentru raspunsuri domnule avocat nu este vorba de bani eu doar vreau sa fiu langa familia mea orice om greseste sper savma ajute bunul dumnezeu sa se mai poata face ceva
Buna ziua ma numesc Daniel si am si eu o problema foarte grava in anul 2017 comis o fapta de furt calificat eu cu inca 2 fete am fost la un om acasa una dintre fete a furat o suma mare de bani,dar eu nici nu am stiut eu nu am furar absolut nimic eram sub influienta bauturi fata mia dat o suma de bani pe care am inapiato politistilor eu miam recunoscut vina si am stat 24 de ore pe arest apoi am plecat in strainatate la munca au urmat procesele in care eu nu mam prezentat si eu din toti 3 am iesit cel mai rau un an si 4 luni cu executare stiu ca este vina mea ca nu mam prezentat dar frica asta eu am 23 de ani am o sotie o fetita si nu am mai facut chestia asta niciodata vreau sa ma ajutati cu un sfat ce se poate face ca tare frica imi este