avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare

Buna ziua ma numesc Daniel si am si eu o problema foarte grava in anul 2017 comis o fapta de furt calificat eu cu inca 2 fete am fost la un om acasa una dintre fete a furat o suma mare de bani,dar eu nici nu am stiut eu nu am furar absolut nimic eram sub influienta bauturi fata mia dat o suma de bani pe care am inapiato politistilor eu miam recunoscut vina si am stat 24 de ore pe arest apoi am plecat in strainatate la munca au urmat procesele in care eu nu mam prezentat si eu din toti 3 am iesit cel mai rau un an si 4 luni cu executare stiu ca este vina mea ca nu mam prezentat dar frica asta eu am 23 de ani am o sotie o fetita si nu am mai facut chestia asta niciodata vreau sa ma ajutati cu un sfat ce se poate face ca tare frica imi este
Cel mai recent răspuns: Daniel199504 , utilizator 00:13, 29 Noiembrie 2019
Trebuia sa aveti avocat angajat si ati fi scapat daca aveati avocat bun.
Acum ar trebui sa va studieze un avocat dosarul sa vada daca se mai poate face ceva.
Este greu de spus...daca ar mai putea exista sanse dar dupa ce vede dosarul avocatul va poate informa.
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati fost condamnat la o pedeapsa in regim de detentie deoarece nu v-ati prezentat. Daca hotararea este definitiva, de principiu nu se mai poate face nimic.
Exista caile extraordinare de atac, dar acestea se exercita pentru motive stric si limitativ prevazute de lege.
Chiar nu se poate schimba pedeapsa spre exemplu arest la domiciliu?
Arestul la domiciliu este o masura preventiva ce se poate dispune pana la o hotarare definitiva.
Am inteles si daca imi angajez un avocat ar exista o sansa ceva macar la micsorarea pedepsei?

Alte discuții în legătură

Penal furt din locuinte Daniel199504 Daniel199504 Buna ziua daca eu am de executat 1 an si 4 luni de inchisoare pot face ceva dupa un timp sa fiu arestat la domiciliu ma poate ajuta un avocat cumva este prima ... (vezi toată discuția)
Cedo neluistrate5 neluistrate5 sunt condamnat an tara la cinci ani cu ezecutare pentru trafic de persoane dar din toate acuzatile care mau anvinuit nau nici un pic de adevar an declaratile ... (vezi toată discuția)
Trafic de minori honey_mihu honey_mihu Buna ziua,sotul meu este acuzat de trafic de minori ca si intermediar adica el prelua \"fetele \" de la \"peste\" si le distribuia clientilor.Probele constand ... (vezi toată discuția)