avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cedo
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cedo

sunt condamnat an tara la cinci ani cu ezecutare pentru trafic de persoane dar din toate acuzatile care mau anvinuit nau nici un pic de adevar an declaratile puse chipurile de partea vatamata miam angajat un avocat si pe tot parcusul istanelor mia zis sa stau linistit ca e bine total pana an ultima zii cand mam trezit cu pedeasa de cinci ani sunt condamnat doar pe faptu ca partea vatamata a stat la mine an casa trei zile si tot pe faptu ca doar din declaratiile ei care miau adus pedeapsa de cinci ani fara alte probe partea vatamata a avut sapte declarati date si din pacate un au corespuns nici una din ele sa fie asemanatore sunt disperat ca nustiu ce sa fac si as vrea si eu niste sfaturi eu miam angajat un alt avocat si anaintez dosarul la cedo vreau sa stiu sansele care sunt de a scama de pedeapsa sau cel putindaca amana mandatu de ezecutare a pedepsei cat timp se afla dosarul pe rol la cedo va mutumesc si astep raspuns[#-o#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:24, 11 Iunie 2014
plangerea la cedo nu va suspenda executarea. Trebuie sa stiti ca la cedo nu se poate face recurs la recurs, ei nu vor cerceta daca ati avut dreptate sau nu ci daca vi s-au respectat niste drepturi
Daca ati avut si avocat angajat imi vine greu sa cred ca ati fost condamnat numai pe baza declaratiile partii vatamate.
Daca mai aveti recursul in casatie puteti plati un avocat care sa studieze dosarul si poate gaseste ceva ca sa va ajute in recurs.

La CEDO dureaza mult timp si practic s-ar examina aproape la fel cu s-ar analiza recursul in casatie in cazul dvs.

Nu aveti cum sa scapati de executarea mandatului...
Suspendarea se poate dispune de ICCJ dar destul de tarziu...
Probabil ca veti fi arestat cateva luni pana sa se suspende executarea daca exista motive.

Mie imi par foarte aiurea aceste modificari legislative deoarece omul trebuie sa stea arestat cateva luni pana se ajunge la recursul in casatie, iar curtile de apel sunt instante foarte aspre ca regula generala.
In plus, ICCJ nu mai analizeaza vinovatia sau nevinovatia persoanei ceea ce nu este deloc bine intrucat la nivelul instantei supreme eu cel putin ma faceam mult mai bine inteles decat la nivel de curte de apel unde judecatorii nu sunt atat de experimentati si de pregatiti profesional precum cei de la ICCJ.
((((((((((Nu aveti cum sa scapati de executarea mandatului..))))))))))))))))
((((((((((((((( Suspendarea se poate dispune de ICCJ dar destul de tarziu...
Probabil ca veti fi arestat cateva luni pana sa se suspende executarea daca exista motive))))))))))) ami puteti explica mai detaliat de ce un pot scapa de ezecutarea pedepsei si an legatura cu suspenadarea decatre iccj
din pacate ce ati primit dvs este definitiv si va trebui sa executati pedeapsa. CEDO si Inalta Curte vor analiza ce ati spus dvs doar ca sa nu va bazati pe un rezultat pozitiv de la ei. Chiar daca s-ar intampla minunea sa va "salveze" ICCJ sau CEDO, oricum veti fi executat deja o parte insemnata din pedeapsa.
si daca reusesc sa stau fara sa ma predau organelor de politie pana vor lua o decizie cei de la iccj sau cedo si prin minune sa fie bine mai sunt obligat sa ezecut pedeapsa . si dupa cati ani se prescrie o condamnare de cinci ani va multumesc pentru raspunsurile oferite de dumneavostra

Alte discuții în legătură

Arestare dupa ultimul termen de judecata la instanta de apel? Marka Marka Buna ziua! Va rog, sa-mi spuneti daca ati auzit, sau daca cunoasteti cauza in care, dupa intrarea in vigoare a noilor coduri penale de la 1 febr 2014, s-a ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog! recurs la condamnare se poate ? ati24 ati24 buna ziua am mai scris in acest forum cu acest subiect este vb de o inselaciune de 3000 de euro a 15 persoane cu niste locuinte anl . Acuma am primit ... (vezi toată discuția)
Arest la domiciliu verso arest preventiv.deducerea pedepsei CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Are cineva un precedent favorabil in sensul ca arestul domiciliar ( arestul executatat la domiciliu) se deduce din pedeapsa aplicata din considerentul ca, este ... (vezi toată discuția)