avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Activitate Justiția dreaptă

Activitate Justiția dreaptă

Răspuns la discuția Judecător corupt
Sa terminat și apelul cu răspunsul instanței. Respinge apelul intimati - reclamanți și menține decizia de la fond. La fond pârâtul a câștigat cu 2 argumente :1.Reclamantii își pot construi o casă pe terenul alăturat proprietatea lor. 2:Sunt neînțelegeri în casă cu unul din coproprietari. Au câștigat fără un articol de lege din codul civil.. Terenul alăturat Proprietatea reclamanților este un teren incostruibil fără cale de acces la drum. Am 220 mp teren în coproprietate cu 2 parati care au fiecare 110 mp și instanța nu a dat 1 mp măcar de cale de acces plus că au fost și la fața locului și au văzut realitatea din teren și au și consemnat că reclamanții au nevoie da cale de acces pentru a ajunge la terenul lor. Legile sunt făcute pentru alții și nu și pentru acest proces câștigat fără legi pe argumente nerealiste și false. RUȘINE JUDECĂTORILOR ȘI JUDECĂTOARELE CORUPTE.
Nu vreau să renunț la cererea de apel eu vreau să renunț la cererea de judecată care sa făcut la fond și cu anularea deciziei la fond bineînțeles cu plata cheltuielilor de judecata care sau stabilit la fond.
Vreau să renunț la cererea de judecată și nu la calea de atac (apel).
Am înaintat cererea de apel dar vreau să știu dacă la prima ședință pot cere la renunțarea procesului fără acordul părților cu plata cheltuielilor de judecata și să se anuleze hotărârea de la fond și rămân în continuare în indiviziune cum eram înainte de a da in judecata adică în indiviziune.
Pot renunța la judecata în apel fără acordul părților eu fiind reclamant și să rămân în continuare în indiviziune?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Cum e posibil și ce aveti de facut va poate spune un avocat (daca nu aveti deja angajat) după studiul sentinței pronunțate la fond și a actelor din dosar.E imposibil de ghicit ce argumente a reținut instanta pt a pronunța solutia care va nemulțumește.

Cea care a intervenit la judecător pentru a da o sentința pe fond ilegală este o procuroare și va interveni sigur și la apel pentru că nu pot muta dosarul la alt tribunal. Noi care nu avem "relații" trebuie sa fim norocoși dacă ne judecă corect un judecător.
Am avocat și am avut pe tot parcursul procesului., "Instanța" în proces de ieșire din indiviziune (moștenire la casă și contract de vânzare-cumpărare la teren) trebuie sa stingă litigiu între coproprietar fie atribuind unuia sau mai mulți coproprietari atât casa plus terenul CORECT? Vă rog să-mi spuneți după care articol din procedura civilă "instanța" poate lua o cale de acces la un teren intabulat? Nu a dat naștere la un alt proces? ACELA DE A-MI ASIGURA MIE O CALE DE ACCES LA TERENUL MEU!
Revin cu următoarele amănunte : 1.Contract vânzare-cumpărare la terenul din indiviziune în care eu dețin o cotă 1/2 și ceilalți 2 proprietari dețin o cotă de1/4 fiecare. Eu mai dețin un teren alăturat care este intabulat și singura cale de acces este pe terenul în indiviziune cu 3 proprietari. La fond "instanța" a acordat terenul unui proprietar cu cota 1/4 care nu locuiește acolo, nu a făcut îmbunătățiri, nu și-a plătit taxe la teren pe cota lui. Eu cu un contract de vânzare-cumpărare cota de1/2 care am investit bani și locuiesc cu familia în casa în ind. și terenul CUM MAI AJUNG LA TERENUL MEU INTABULAT? Având în vedere ca am teren pentru cale de acces "instanța" cu decizia pe fond ma lăsat fără dreptul meu de proprietate. Vă spun că este aceiași judecătorie în care o procuroare a fost găsită vinovată anul acesta și a luat 4 ani de închisoare. SE TAIE UN CAP ȘI CRESC 2 ÎNAPOI!
Schimbat geamuri, uși, gard nou, rețea apă nouă și o mica construcție în valoare de 11000 lei toate cu facturi plus un teren alăturat intabulat cu cale acces pe acest teren în indiviziune( cum mai ajung eu la acest teren?) mentionez ca am jumătate de cotă pe terenul în indiviziune.
4 proprietari la 1 imobil(moștenire), 1 din 4 nu are teren, 2 locuiesc în imobil și ceilalți 2 în altă parte. 1 proprietar care locuiește în imobil a investit în casă și teren cu facturi și o mica construcție fără autorizatie(casa și terenul sunt în indiviziune) plus un teren alăturat care singura cale de acces e pe terenul în indv. la fond câștiga un proprietar care nu locuieste acolo, nu a investit mici un leu, nu a plătit imp,nu a construit nimic. Cum e posibil într-o tara democratică?