Bună ziua, am nevoie de câteva lămuriri in legătură cu legea 239/2020
1. Soția a solicitat angajatorului informații despre cum ar putea beneficia de această lege, răspunsul a fost că nu sunt fonduri pentru așa ceva, unde anume scrie că plata grădiniței, educație timpurie, se bazează pe anumite fonduri? Sau este un răspuns dat doar să fie lăsați în pace de angajați?
2. De la mine de la muncă am primit următorul răspuns la solicitare: "Este valabil doar pentru cei cu impozit pe profit (art 25 din codul fiscal face parte din TITLUL II, adica Impozitul pe profit). Inca nu s-a actualizat codul fiscal pe site-ul ANAF si nu au aparut nici norme, chiar daca legea 239 a fost publicata in 06.11.2020. Din păcate noi nu ne încadrăm"
3. Unei alte persoane i-au transmis că nu au în contabilitate o formulă prin care ei să poată deconta cei 1500 de lei.
Până la urmă legea asta este dată să ajute pe cineva sau este o lege cu dedicație, populistă?
Bună ziua, am o situație: am făcut școala de șoferi în București, am dat proba teoretică în București și odată pe cea practică tot în București și am picat. Între timp mi-a expirat viza de flotant, întrebarea este dacă pot susține proba practică în orașul de domiciliu dacă iau ședințe de conducere suplimentare acolo?