avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examenul auto cat.B
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examenul auto cat.B

Bună ziua, am o situație: am făcut școala de șoferi în București, am dat proba teoretică în București și odată pe cea practică tot în București și am picat. Între timp mi-a expirat viza de flotant, întrebarea este dacă pot susține proba practică în orașul de domiciliu dacă iau ședințe de conducere suplimentare acolo?
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2019
Ghidura, utilizator

Alte discuții în legătură

Scoala de soferi pe cale sa expire Diana Biciaga Diana Biciaga Buna seara, Dupa aproape 3 ore de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii relativ simple. Problema mea ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau examenul auto in alt judet? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Am facut scoala de soferi in Timisoara si am picat de 2 ori orasu,la cea mai mica greseala,i sa parut examinatorului ca nu pun frana si a intervenit el la ... (vezi toată discuția)
Examen permis auto boughy boughy Buna ziua, am o intrebare legata de examenul auto-cat B. Am ales sa dau examenul in judetul in care locuiesc cf buletinul, unde am promovat examenul ... (vezi toată discuția)