avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate 6688

Activitate 6688

Răspuns la discuția Mostenire
Mulțumesc! O seara frumoasa!

Răspuns la discuția Mostenire
Bună seara, moștenirea am dezbatuto tot ce a fost a tatălui meu acum eu sant proprietara, dar cum spuneam și în primul meu mesaj ceia ce ma interesează e dacă soțul meu și copii lui vor avea dreptul și ei, menționez ca și eu am o fica din prima mea căsătorie. A doua căsătorie e făcută cu "separatione dei beni"sincer nustiu cum se cheamă asta în România eu m-am căsătorit în Italia, din aceasta căsătorie nu a rezultat copii.

Discuție Mostenire
Am devenit proprietara pe moștenirea de la tatăl meu, întrebarea mea e, sant căsătorită soțul meu are 2 copii din prima căsătorie el și copii lui au dreptul la moștenirea de la tatăl meu?
Discuție Hotar
In urma cu 30 ani tatăl meu a construit un gard de sarma la hotar cu vecina iar pe partea lui a plantat salcâmi, acum după atâția ani și după ce tatăl meu a decedat vecina spune ca acei salcâmi trebuie inpartita cu ea, specific ca salcâmii după atâția ani au crescut foarte mult ca au inpins și gardul. Îmi puteți spune dacă eu trebuie să i dau și ei din salcâmi, mai specific ca rădăcinile acelor salcâmi mențin terenul sa nu alunece, asa și casa mea e mai in siguranță. Va mulțumesc!