avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Activitate alexc98

Activitate alexc98

POPA GHEORGHE a scris:

Regulamentul blocului trebuie respectat. Daca acolo scrie ca se monteaza numai in balcon, ce va este neclar ? Este o hotarare a asociatiei de locatari.

Nu scrie niciunde in regulament ca se monteaza in balcon.

Singura precizare legata de unitatile de aer conditionat este ca trebuie cerut acordul asociatiei.

Este destul de important la momentul achizitionarii unui apartament daca se poate / nu se poate monta pe fatada.

Cand l-am cumparat am fost informati ca putem alege unde sa il montam.

Adrian Dimitriu a scris:

Ce inseamna DOAR acordul asociatiei? iata: nu aveti acordul si este posibil sa va judecati si instanta sa va oblige sa mutati aparatul.

alexc98 a scris:

In regulament scrie doar ca trebuie cerut acordul asociatiei.

Eu inteleg ca trebuie mutat. Dar nu specifica niciunde ca se poate pune doar pe balcon.( in regulament) In momentul in care am cumparat apartamentul stiam ca se poate monta ori pe fatada ori pe balcon si balconul poate fi inchis.
Acum am balconul inchis si ar trebui sa mut unitatea in balcon.

POPA GHEORGHE a scris:

Daca nu ati respectat regulamentul blocului, trebuie sa tineti cont de notificarea primita. Puteti fi dat in judecata.

Solutionarea lor ar fi mutarea aparatului in balcon. Poate asociatia sa imi interzica punerea aparatului pe fatada ? In regulament scrie doar ca trebuie cerut acordul asociatiei.
Am montat pe fatada blocului o unitate de aer conditionat si am primit de la asociatie o notificare de a il muta. Unitatea nu este indreptata inspre bulevard, ci inspre un parc din spatele blocului. Acestia doresc montarea unitatii in balcon. Poate asociatia sa ma oblige sa il mut/ sa ma dea in judecata? In regulamentul de ordine interioara mentioneaza ca trebuie cerut acordul scris in vederea montarii aerului conditionat.