avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Notificare mutare unitate de aer conditionat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Notificare mutare unitate de aer conditionat

Am montat pe fatada blocului o unitate de aer conditionat si am primit de la asociatie o notificare de a il muta. Unitatea nu este indreptata inspre bulevard, ci inspre un parc din spatele blocului. Acestia doresc montarea unitatii in balcon. Poate asociatia sa ma oblige sa il mut/ sa ma dea in judecata? In regulamentul de ordine interioara mentioneaza ca trebuie cerut acordul scris in vederea montarii aerului conditionat.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:29, 6 Decembrie 2019
Daca nu ati respectat regulamentul blocului, trebuie sa tineti cont de notificarea primita. Puteti fi dat in judecata.

POPA GHEORGHE a scris:

Daca nu ati respectat regulamentul blocului, trebuie sa tineti cont de notificarea primita. Puteti fi dat in judecata.

Solutionarea lor ar fi mutarea aparatului in balcon. Poate asociatia sa imi interzica punerea aparatului pe fatada ? In regulament scrie doar ca trebuie cerut acordul asociatiei.
Si care ar fi diferenta daca veti da socoteala in instanta in conditiile in care nu ati respectat regulamentul blocului ?
Ce inseamna DOAR acordul asociatiei? iata: nu aveti acordul si este posibil sa va judecati si instanta sa va oblige sa mutati aparatul.

alexc98 a scris:

In regulament scrie doar ca trebuie cerut acordul asociatiei.

Adrian Dimitriu a scris:

Ce inseamna DOAR acordul asociatiei? iata: nu aveti acordul si este posibil sa va judecati si instanta sa va oblige sa mutati aparatul.

alexc98 a scris:

In regulament scrie doar ca trebuie cerut acordul asociatiei.

Eu inteleg ca trebuie mutat. Dar nu specifica niciunde ca se poate pune doar pe balcon.( in regulament) In momentul in care am cumparat apartamentul stiam ca se poate monta ori pe fatada ori pe balcon si balconul poate fi inchis.
Acum am balconul inchis si ar trebui sa mut unitatea in balcon.

Alte discuții în legătură

Cine intra la puscarie daca imi cade unitatea exterioara a aerului conditionat ? doctorS doctorS Blocul in care locuiesc se anvelopeaza de catre primarie. Am un aparat de aer conditionat Tadiran de 34.000 BTU, care este foarte mare si a carui unitate ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o intrebare, va rog! blocul in care locuiesc acum ... andreipr23 andreipr23 Buna seara, Am o intrebare, va rog! Blocul in care locuiesc acum este in reabilitare termica si doresc sa pun aer conditionat. Pot dupa ce se termina ... (vezi toată discuția)
Fatada a blocului - definitia si delimitarea ei Korady Korady Bunza ziua! As vrea sa ma lamuriti va rog intr-o privinta. In contractul semnat cu dezvoltatorul blocului nou in care locuiesc, se precizeaza ca locatarii nu ... (vezi toată discuția)