avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate Pantelimon

Activitate Pantelimon

avTodincaVeronica a scris:

Probabil veti primi si in scris decizia de desfacere a contractului individual de munca. Pana atunci, este bine sa va prezentati in continuare la locul de munca, pentru ca altfel, angajatorul va poate desface pentru absente nemotivate. Cat timp nu vi se trimite ceva in scris, continuati sa mergeti la lucru.

Inregistrarile neautorizate de instanta nu pot fi folosite ca mijloc de proba in penal.
[/quo
t]
chiar sunt curios sa vad ce pateste un angajator in anul 2008 cand isi da angajatul afara prin telefon
poate zice ca eu nu am mai venit la serviciu...si tot angajatul e de vina...si stiu ca o convorbire telefonica inregistrata intre 2 persoane la care el nu participa sau e martor e ilegala.
avTodincaVeronica a scris:

in acest caz, veti putea actiona in instanta angajatorul pentru desfacerea abuziva a contractului de munca...

actionez in judecata si ce obtin?
timp si bani pierduti?
multumesc de raspuns
am vrut sa merg a 2 a zi la serviciu dar cheia mea nu se mai potrivea, am sunat si am fost anuntat ca butucul a fost schimbat, a fost cel mai greu moment, eram considerat un fel de hot...

Data post: Joi, 5 Iunie 2008, 18:46
Subiect: RE: dat afara de la munca prin telefon

multumesc pt raspuns
nu vreau sa far rau dar daca incepe razboiul macar sa stiu ce si cum sa fac.

Data post: Joi, 5 Iunie 2008, 18:48
Subiect: RE: dat afara de la munca prin telefon

salariul nu il primesc pe card.
nu am primit niciodata salariu, doar comosion dar figurez cu un salariu minim pe ecoomie.

:offtopic: Interventie moderator
Aveti posibilitatea de a folosi functia de editare a mesajului anterior. Este o incalcare a Regulamentului de postare, publicarea a mai multor mesaje consecutive.
buna ziua
am fost dat afara de la serviciu fiind sunat de patron motivul o inregistrare telefonica intre mine si un coleg pe care o am pe mail primita de la el, inregistrare telefonica nu prea am vorbit frumos de el.
Ce ma intereseaza:cum imi recuperez cartea de munca si daca inregistrarea telefonica o poate folosii in instanta, deorece am primit amenintari ca face, ca procuratura.
Mentionez ca un ultimul an nu am semnat nici un stat de plata

MULTUMESC