Problema este ca 'tatal' nu a cerut nimic acum 15 ani când am divorțat, nu a cerut drept de vizita, absolut nimic, nu a contribuit cu nimic timp de 15 ani, iar acum prezenta lui în viata copilului ai face rău,
Problema este ca tatăl nu la cautat 15 ani, Analiza psihologului poate dovedi ca el este cauza depresiei. Copilul este deja internat la o instituie de pshiologie
Copilul urmează ședințe la psiholog, 15 ani nu a fost căutat de "tatăl" lui, Copilul a simțit lipsa tatălui, dar asa zisul "tata" nu a vrut sa aibă vreo legătură cu el
Nu exista nici o hotărâre judecătorească ca el are drept de vizita, etc.
Acum i-am blocat cam tot ce putea fi blocat, copilul este foarte traumatizat din cauza lui. Am sa caut sa obțin un ordin de protecție.
Este un "părinte" care nu a fost lângă el 15 ani, eu sper ca voi găsi măcar o cale de a îi interzice contactul cu copilul. Ai face rău copilului, degeaba umblu eu cu el sa îl fac bine dacă acest "părinte" îl contactează mereu.
Tatăl copilului spune ca îl cauta pt ca este dreptul lui de tata, vreau sa ai iau acest drept, iar cu copilul ma duc unde oriunde este nevoie pt a îl vindeca
Dapix a scris:
Din care drepturi să-l decădeți, și apoi la ce v-ar folosi`?
S-ar vindeca copilul minor de depresie`?
Bună ziua, sunt divorțată de 15 ani, am 2 copii cu vârsta de 19 ani și 16 ani, copii mi-au fost încredințați spre creștere și educare mie definitiv și irevocabil, tatăl copiilor nu a contribuit și nici nu sa implicat în acești 15 ani cu absolut nimic la creștere și educare, acum după 15 ani copilul cel mic a întrat în depresie cu gânduri de sinucidere din cauza tatălui lui pt ca a început sa îl caute, copilul este internat la un institut de psihologie. Cum as putea sa îl decad din drepturi?