Buna , mi-a fost suspendat permisul in 2017 cunducerea sub influența alcool , dosar penal in care mi-a dat amenda penală , și cele 10 luni de închisoare dintr-un dosar mai vechi, am făcut apel la Oradea și acum aștept de la curtea constutionala decizie dacă fac sau nu cele 10 luni, ok . Întrebarea este cum rămâne cu permisul, eu nu condu de aproape 3 ani și o sa mai dureze vreo 2 , poliția nu vrea să-mi dea dovada , ce pot sa fac? Va mulțumesc pentru cine vrea sa m-a ajute poate caută dosar (444/266/2019)
Am vreo șansa sa scap de închisoare ? In primul dosar am avut condamnare de 10 luni de închisoare cu amanarearea pedepsei pe 2 ani , și in acești doi an am mai făcut o abatere conducerea unui vehicul sub influența alcoolului 2,2 asemanator ca și in primul și acuma mi-a dat amenda penală și executarea celor 10 luni de răcoare , și am făcut apel la Oradea și am procesul peste câteva zile ( 444/266/2019) Arvocat mei mi-au spus ca n-am nici o șansa așa ca îmi aștept condamnarea ca și ( la moarte) printr-o minune exista vreo șansa va rog frumos.
am avut 10 luni de închisoare cu amânarea pedepsei pe doi ani sub control judiciar și in acești doi ani am mai făcut o infracțiune , iar noul dosar am primit amenda penală de 11250 RON , dar mi-a dat și cele 10 luni de închisoare cu executare . Am făcut apel la Oradea este vreo șansa sa scap doar cu amenda ? Va rog sa m-a ajutați dacă puteți dosar 444/266/2019.