avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Activitate anamaria2202

Activitate anamaria2202

Discuție DIVORT
SUNTIN PROCES DE DIVORT ,ADOUA INFATISARE !IN CEREREA DE DIVORT,SOTUL ,A SCRIS CA AVUT O CASNICIE DE COSMAR,CELE DOUA FETE RAMAN LA MINE ,CA DAPENSIE . EL A PLECAT LA O ALTA FEMEIE .INTRE TIMP UNA DIN FETE SA DUS LA EL .DE 8 LUNI DE ZILE FATA CARE SA DUS LA EL NU A MAI DAT NICIUN SEMN DE VIATA.NU VREA SA NE VADA NICI PE MINE NICI PE SORA EI.PE CEALALTA FATA NU O AJUTA CU NIMIC.LA ADOUA INFATISARE,CRE ESTE PE 3 SEPT.,AS PUTEA SA SPUN INSTANTEI DE JUDECATA CA NU SUNT DE ACCORD CU NIMIC DIN CEA CE CERE EL IN CEREREA DE DIVORT,CA NU AM SOT DE LASAT/?
Răspuns la discuția Divort copii minori
Doar o parte din casa este realizata in perioada casatoriei cu banii proveniti din vanzarea celeilalte case. Atunci cum se procedeaza?
Răspuns la discuția Divort copii minori
Casa in care locuieste mama este a mamei lui.
Motivele scrise de tata:
-mama ar vorbi vulgar
-mama ar fi amenintat-o pe mama sa
Problema este ca el nu poate dovedi aceste fapte. Mama sa a fost internata de mai multe ori la spitalul de psihiatrie,ia medicamente pentru afectiuni psihiatrice. Exista sansa ca la tribunal sa se tina cont de marturia ei? Ea tine impreuna cu fiul sau. Niciunul dintre acestia nu au dovezi pentru motivele pe care le-au invocat in cerere. In schimb,mama are mesaje de amenintare de la el,mesaje de agresiune verbala de la el care sunt si pe facebook. Il putem acuza de agresiune verbala si de adulter,avand in vedere ca acum tatal locuieste de mai multe luni cu o alta femeie ?
Buna ziua. Parintii mei sunt casatoriti de 17 ani,casatorie din care a rezultat 2 copii: unul de 14 ani si celalalt de 17 ani. Pe data de 26 noiembrie,tatal a depus actele de divort,iar pe data de 4 decembrie am primit citatia. Cea mica doreste sa locuiasca impreuna cu tatal sau. Mama si-a vandut locuinta sa din Ploiesti,iar acum locuim in alta parte. Mama are doar actul de vanzare-cumparare al casei. Tatal locuieste cu altcineva. Ce se intampla daca mama nu doreste sa ii acorde divortul? Exista posibilitatea ca tata sa o dea afara pe mama,avand in vedere ca locuieste impreuna cu cei 2 copii?