SUNTIN PROCES DE DIVORT ,ADOUA INFATISARE !IN CEREREA DE DIVORT,SOTUL ,A SCRIS CA AVUT O CASNICIE DE COSMAR,CELE DOUA FETE RAMAN LA MINE ,CA DAPENSIE . EL A PLECAT LA O ALTA FEMEIE .INTRE TIMP UNA DIN FETE SA DUS LA EL .DE 8 LUNI DE ZILE FATA CARE SA DUS LA EL NU A MAI DAT NICIUN SEMN DE VIATA.NU VREA SA NE VADA NICI PE MINE NICI PE SORA EI.PE CEALALTA FATA NU O AJUTA CU NIMIC.LA ADOUA INFATISARE,CRE ESTE PE 3 SEPT.,AS PUTEA SA SPUN INSTANTEI DE JUDECATA CA NU SUNT DE ACCORD CU NIMIC DIN CEA CE CERE EL IN CEREREA DE DIVORT,CA NU AM SOT DE LASAT/?
Va rog, nu mai scrieti cu majuscule!
cum adica doamna, nu aveti sot de lasat, cand va vaitati ca e nemernic- a plecat la alta, nu isi cauta celalalat copil... etc?
Oricum, nu conteaza ca nu sunteti de acord cu divortul, in final veti divorta, ca doar nu puteti sa il tineti cu forta.
Daca a cerutdivortul din vina dvs, [uteti sa va aparati, sa ziceti ca nu e asa , sa cereti si dvs la randul dvs, divortul din vina sa.
Sintagma nu am sot/sotie de de lasat intra in galeria altor expresii /sintagme celebre "părăsirea domiciliului conjugal"si drepturile concubinilor după 15-20-30 de ani de conviețuire.Daca soțul dorește să divorteze o sa divorteze fără probleme,mai bine va concentrati pe ce puteti cere și obține dvs,domiciliul minorului care a rămas la dvs,pensia de întreținere,culpă exclusivă a soțului la desfacerea casatoriei(daca va ajuta /consoleaza.cu ceva)
Divort
Eliza Maria
Buna dimineata,
Din luna mai a acestui an, in urma neintelegerilior repetate intre mine si sotul meu, a geloziei extreme, a urmaririi mele tot timpul, am ... (vezi toată discuția)